Kisebbségi bűnözés létező probléma. Nem vagyok jobbikos, de ha a Fidesz és az MSZP nem képes valamilyen épkézláb dolgot felmutatni ennek a kezelésére, kénytelen vagyok a Jobbikra szavazni. Mit gondoltok, megfékezhetőek a cigány hordák?
A közbiztonság romlása valós probléma. Ha a sértett, kezet mer emelni a támadóra, megütheti a bokáját. Nem kellene ezen változtatni?
Rendőröknek több jogot? Bátrabban nyúljanak fegyverhez, gumibothoz. Akár a cigányok, akár a csőcselék megfékezésére.
Nem mosdattuk még eleget a szemetet?
isten őrizzen attól hogy a jobbik átlépje a parlamenti küszöböt..
azzal viszont egyetértek hogy a rendőröknek több jogot kéne adni! lassan ott tartunk hogy ha jogosan használ fegyvert vagy gumibotot egy rendőr, akkor örökre megalázzák és kizárják a testülettől.
23:04: Tévedés, nem vagyok jobbikos, ha nem hiszed, ez van, nem tudom bizonyítani máshogy, sőt még kurucinfot sem olvasok.
Hiába adsz nekem egy semmitmondó statisztikát, abban nem szerepelnek a mindennapos atrocitások és bizony ha visszaütök, akkor megjárom.
Persze nehéz ezt megmagyarázni ezt egy olyan embernek, aki keveset találkozik ezekkel a kezelhetetlen elemekkel.
Aki 4 fal között kuksol panelben, vagy gazdag negyedben issza a finom borát, az könnyen okoskodik.
"Hiába adsz nekem egy semmitmondó statisztikát, abban nem szerepelnek a mindennapos atrocitások és bizony ha visszaütök, akkor megjárom."
A statisztikák a "mindennapos atrocitásokat" adják össze.
Ha neked egy statisztika semmitmondó, az nem a statisztikát minősíti, hanem csupán a te értelmi képességeidet.
"ha visszaütök, akkor megjárom"
Akkor hogy ne járd meg, olvasd el a Btk vonatkozó passzusait, és tudni fogod, mik a jogaid.
Arra pl. tényleg nincs jogod, hogy egy tolvajt agyonverj. Mivel az emberölés nem áll arányban a lopással. Sok minden máshoz viszont van jogod. Tessék olvasni.
ha tudnád hány magyar nem meri feljelenteni a bántalmazóikat mert tudják, hogy nem kapnak segítséget.
imádom amikor valaki számokra veri a nyálát. menjél ki a való életbe inkább!
Abban igazad van, hogy a cigánybűnözés létező dolog, és nagyon aktuális is. Okos emberek már 2008 elején megmondták, hogy aki ezt először felvállalja és ezzel kampányol az bejut a parlamentbe. de
ezen kívül nagyon sok baljós árny van velük..
-multik kiűzése = rituális öngyilkosság az országnak. mivel hiába mondják hogy legyenek magyar befektetők, "elfelejtik" megemlíteni hogy nincs olyan idióta magyar aki ide fektessen be 100 milliárdot. Ha a multik elmennek akkor nem lesz munkája több 100.000 embernek. És nem átmenetileg, mert nem lesz helyettük más multi, és akkor mi lesz, visszamegyünk kapálni és cserekereskedni?
-jobbik programja ugyanolyan semmitmondó mint a többi párté, semmi konkrétum nincs benne csak nagyvonalak (aki mást mondd az beképzeli)
-kötelező a hittanoktatás: mire föl? én keresztény vagyok, jártam hittanra is, de nem hiszem hogy ettől valaki több lesz a másiknál. akit érdekel a vallás dolog úgyis megtalálja, akit meg nem, azt minek erőltetni. egy vallást nem lehet erőszakkal tanítani.
-vona mért nem áll ki bokrossal vitatkozni?
na, nem sorolom tovább. a gond az, hogy az egész pártnak az imidzse nem szimpatikus. Még ha mondanak is jó dolgokat, mert mondanak, akkor is ez a túlerőltetett magyarkodás, és a fajgyűlölet (zsidózás) az célravezető.
23:55:
"Ha neked egy statisztika semmitmondó, az nem a statisztikát minősíti, hanem csupán a te értelmi képességeidet."
Az, hogy te néhány matematikai alapon akarod bizonyítani, hogy most igenis biztonság van, esetleg jobb a helyzet... és te akarod bírálni az értelmi képességeim?
"Akkor hogy ne járd meg, olvasd el a Btk vonatkozó passzusait, és tudni fogod, mik a jogaid."
Vészhelyzetben védem magam és azt aki esetleg velem van, nincs lehetőségem arra, hogy elgondolkozzak a Btk-n. Nem akarok agyonverni egy tolvajt, de 8 napon túl gyógyulót okozni nem nagy szám. Lehet, te nem vagy képes kiállni magadért, de nem mindenki ilyen.
"Az, hogy te néhány matematikai alapon akarod bizonyítani, hogy most igenis biztonság van"
Ha nem nő a bcs-k száma, akkor nem romlik a közbiztonság. Ennek megértéséhez nem kell matematikusnak lenni, ehhez elég a józan ész. Szemlátomást neked az utóbbi hiányzik.
"ha tudnád hány magyar nem meri feljelenteni a bántalmazóikat mert tudják, hogy nem kapnak segítséget."
Ha nem jelentik be a bcs-ket, akkor miért hisztiznek, hogy a rendőrség nem tud a "közbiztonság romlásáról"? Ha eltitkolják a rendőrség elől, akkor csodák csodájára a rendőrség nem fog tudni róla.
Ismerős az a mondás, hogy néma gyereknek az anyja sem érti a szavát?
01:14
aha csak azt elfelejtetted leírni hogyha én feljelentek egy cigányt akkor rögtön az lesz hogy én félhetek mert hívja a csürhe bandáját és valahol az utcán agyon vernek mert ugye ők olyan tisztességesek hogy csak 20 an mennek egy emberre.
A másik ha engem kirabolnak mit csinál a rendőrség?
A hülye magyart jól megb@sszák mert rasszisták a szegény cigányok meg kapnak egy ejnye bejnyét és általában pár nap múlva elengedik.Nem egyszer volt itt ahol élek hogy cigányok részegen randalíroztak meg a rendőrnek vissza szóltak és 2-3 nap múlva már megint az utcán láttam őket?!
Vagy! a cigány gyerek kocsival hozta be a fát az erdőről jogsi nélkül és pont jött a rendőrség.Mit csináltak ???Szépen elfordították a fejüket és mentek tovább persze én már rég megkapnám a feljelentést és a csekket!
Na kb ennyit ér a magyar közbiztonság !
A statisztikádat meg dugd fel a s*gg*db* mert nem ér semmit.Sok mindenről nem tud a rendőrség és hidd el ha megtudnának minden gaztettet akkor nagyon megváltozna az állás!
Egy Borsodi lakos !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!