Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Kisebbségi bűnözés létező...

Kisebbségi bűnözés létező probléma. Nem vagyok jobbikos, de ha a Fidesz és az MSZP nem képes valamilyen épkézláb dolgot felmutatni ennek a kezelésére, kénytelen vagyok a Jobbikra szavazni. Mit gondoltok, megfékezhetőek a cigány hordák?

Figyelt kérdés

A közbiztonság romlása valós probléma. Ha a sértett, kezet mer emelni a támadóra, megütheti a bokáját. Nem kellene ezen változtatni?

Rendőröknek több jogot? Bátrabban nyúljanak fegyverhez, gumibothoz. Akár a cigányok, akár a csőcselék megfékezésére.

Nem mosdattuk még eleget a szemetet?

2009. dec. 21. 22:12
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
45%

isten őrizzen attól hogy a jobbik átlépje a parlamenti küszöböt..

azzal viszont egyetértek hogy a rendőröknek több jogot kéne adni! lassan ott tartunk hogy ha jogosan használ fegyvert vagy gumibotot egy rendőr, akkor örökre megalázzák és kizárják a testülettől.

2009. dec. 21. 23:07
 12/36 A kérdező kommentje:

23:04: Tévedés, nem vagyok jobbikos, ha nem hiszed, ez van, nem tudom bizonyítani máshogy, sőt még kurucinfot sem olvasok.

Hiába adsz nekem egy semmitmondó statisztikát, abban nem szerepelnek a mindennapos atrocitások és bizony ha visszaütök, akkor megjárom.

Persze nehéz ezt megmagyarázni ezt egy olyan embernek, aki keveset találkozik ezekkel a kezelhetetlen elemekkel.

Aki 4 fal között kuksol panelben, vagy gazdag negyedben issza a finom borát, az könnyen okoskodik.

2009. dec. 21. 23:10
 13/36 anonim ***** válasza:
33%

"Hiába adsz nekem egy semmitmondó statisztikát, abban nem szerepelnek a mindennapos atrocitások és bizony ha visszaütök, akkor megjárom."

A statisztikák a "mindennapos atrocitásokat" adják össze.

Ha neked egy statisztika semmitmondó, az nem a statisztikát minősíti, hanem csupán a te értelmi képességeidet.

"ha visszaütök, akkor megjárom"

Akkor hogy ne járd meg, olvasd el a Btk vonatkozó passzusait, és tudni fogod, mik a jogaid.

Arra pl. tényleg nincs jogod, hogy egy tolvajt agyonverj. Mivel az emberölés nem áll arányban a lopással. Sok minden máshoz viszont van jogod. Tessék olvasni.

2009. dec. 21. 23:55
 14/36 anonim ***** válasza:
47%

ha tudnád hány magyar nem meri feljelenteni a bántalmazóikat mert tudják, hogy nem kapnak segítséget.

imádom amikor valaki számokra veri a nyálát. menjél ki a való életbe inkább!

2009. dec. 22. 00:00
 15/36 anonim ***** válasza:
34%

Abban igazad van, hogy a cigánybűnözés létező dolog, és nagyon aktuális is. Okos emberek már 2008 elején megmondták, hogy aki ezt először felvállalja és ezzel kampányol az bejut a parlamentbe. de

ezen kívül nagyon sok baljós árny van velük..

-multik kiűzése = rituális öngyilkosság az országnak. mivel hiába mondják hogy legyenek magyar befektetők, "elfelejtik" megemlíteni hogy nincs olyan idióta magyar aki ide fektessen be 100 milliárdot. Ha a multik elmennek akkor nem lesz munkája több 100.000 embernek. És nem átmenetileg, mert nem lesz helyettük más multi, és akkor mi lesz, visszamegyünk kapálni és cserekereskedni?

-jobbik programja ugyanolyan semmitmondó mint a többi párté, semmi konkrétum nincs benne csak nagyvonalak (aki mást mondd az beképzeli)

-kötelező a hittanoktatás: mire föl? én keresztény vagyok, jártam hittanra is, de nem hiszem hogy ettől valaki több lesz a másiknál. akit érdekel a vallás dolog úgyis megtalálja, akit meg nem, azt minek erőltetni. egy vallást nem lehet erőszakkal tanítani.

-vona mért nem áll ki bokrossal vitatkozni?

na, nem sorolom tovább. a gond az, hogy az egész pártnak az imidzse nem szimpatikus. Még ha mondanak is jó dolgokat, mert mondanak, akkor is ez a túlerőltetett magyarkodás, és a fajgyűlölet (zsidózás) az célravezető.

2009. dec. 22. 00:01
 16/36 A kérdező kommentje:

23:55:

"Ha neked egy statisztika semmitmondó, az nem a statisztikát minősíti, hanem csupán a te értelmi képességeidet."

Az, hogy te néhány matematikai alapon akarod bizonyítani, hogy most igenis biztonság van, esetleg jobb a helyzet... és te akarod bírálni az értelmi képességeim?

"Akkor hogy ne járd meg, olvasd el a Btk vonatkozó passzusait, és tudni fogod, mik a jogaid."

Vészhelyzetben védem magam és azt aki esetleg velem van, nincs lehetőségem arra, hogy elgondolkozzak a Btk-n. Nem akarok agyonverni egy tolvajt, de 8 napon túl gyógyulót okozni nem nagy szám. Lehet, te nem vagy képes kiállni magadért, de nem mindenki ilyen.

2009. dec. 22. 00:17
 17/36 anonim ***** válasza:
0%

"Az, hogy te néhány matematikai alapon akarod bizonyítani, hogy most igenis biztonság van"

Ha nem nő a bcs-k száma, akkor nem romlik a közbiztonság. Ennek megértéséhez nem kell matematikusnak lenni, ehhez elég a józan ész. Szemlátomást neked az utóbbi hiányzik.

2009. dec. 22. 01:12
 18/36 anonim ***** válasza:
30%

"ha tudnád hány magyar nem meri feljelenteni a bántalmazóikat mert tudják, hogy nem kapnak segítséget."

Ha nem jelentik be a bcs-ket, akkor miért hisztiznek, hogy a rendőrség nem tud a "közbiztonság romlásáról"? Ha eltitkolják a rendőrség elől, akkor csodák csodájára a rendőrség nem fog tudni róla.

Ismerős az a mondás, hogy néma gyereknek az anyja sem érti a szavát?

2009. dec. 22. 01:14
 19/36 anonim ***** válasza:
16%
Huu most meggyőztél hogy a jobbikra szavazak...... A jobbik kampány meséjét nyomatod. Valószinű hogy erőszakkal meg lehet oldani a bűnözés jellenségét. Amugy a pécsi és gyáli gyikos, Hunvald, a móri bankrabló, Kaiser Ede, Táncos Gábor mindegyikük aljas bűnöző és egyik se cigány. Velük a jobbik már ne is foglakozon?
2009. dec. 22. 01:54
 20/36 anonim ***** válasza:
76%

01:14

aha csak azt elfelejtetted leírni hogyha én feljelentek egy cigányt akkor rögtön az lesz hogy én félhetek mert hívja a csürhe bandáját és valahol az utcán agyon vernek mert ugye ők olyan tisztességesek hogy csak 20 an mennek egy emberre.

A másik ha engem kirabolnak mit csinál a rendőrség?

A hülye magyart jól megb@sszák mert rasszisták a szegény cigányok meg kapnak egy ejnye bejnyét és általában pár nap múlva elengedik.Nem egyszer volt itt ahol élek hogy cigányok részegen randalíroztak meg a rendőrnek vissza szóltak és 2-3 nap múlva már megint az utcán láttam őket?!

Vagy! a cigány gyerek kocsival hozta be a fát az erdőről jogsi nélkül és pont jött a rendőrség.Mit csináltak ???Szépen elfordították a fejüket és mentek tovább persze én már rég megkapnám a feljelentést és a csekket!

Na kb ennyit ér a magyar közbiztonság !

A statisztikádat meg dugd fel a s*gg*db* mert nem ér semmit.Sok mindenről nem tud a rendőrség és hidd el ha megtudnának minden gaztettet akkor nagyon megváltozna az állás!

Egy Borsodi lakos !

2009. dec. 22. 01:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!