Miért probléma ha valaki itthon él de külföldön dolgozik?
"Volt aki elmondott minden hazaáruló , csak a pénz számít fogyasztós embernek engem és a rokonokat."
Ez meg valószínűleg azért lehetett mert egyre többen élnek így mint te. Az tény, hogy nem egy dicsőséges állapot, de mint mondtam még mindig jobb mint fordítva.
"sok embernek elég ellenszenves ez dolog"
Az országnak tiszta nettó devizabevétel ez, tehát nagyon hasznos.
"De hogy mi a gondja azt nem értem."
Az volt a gondja, hogy hülye volt.
Énrám is mondanak kígyót békát, de teszek rá. Majd foglalkozom vele ha ráérek.
Végül is semmi rosszat nem csinálunk, gondolj bele.
Én bérlek egy lakást Sopronban... ez egy embernek már bevétel.
A pénzem nagy részét itthon költöm el... kereskedőknek bevétel.
hú, de szemétláda lehetek.
Ez szimpla irigység az emberek részéről.
A hazaárulózást végképp nem értem, hiszen itt éltek, itt vásároltok... Tesljesen normális.
Azért mondják mert ők nem laknak közel a határhoz! És ez így nem igazságos, fordított helyzetben neked te tetszene!
Amugy mennyire kell kint a német nyelvtudás? És könnyű munkát szerezni, mik a feltételek?
Az árak jóval drágábbak mint itthon?
Az illető is közel lakik a határhoz.
Amugy mennyire kell kint a német nyelvtudás? És könnyű munkát szerezni, mik a feltételek?
Az árak jóval drágábbak mint itthon?
-német nyelvtudás nagyon kell hozzá ha rendes munkát akarsz és nem mosogatni pl
-munkát szerezni könnyebb mint itthon mondjuk így , le kell fordítani , honosítani kell a bizonyítványokat diplomát , a szüleim így csinálták.
-Az árak hát.. van ami jóval drágább mint itthon de vannak dolgok amelyek olcsóbbak , az ingatlanok drágábban meg az ingatlan bérlés is ezért jobban megéri itthon lakni és ott dolgozni.Itt sokan úgy csinálják hogy össze állnak 5-en és úgy mennek így spórolnak az üzemanyaggal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!