Elmentem szavazni, nem engedték, hogy saját tollat használjak. Miért?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 6. 14:22
1/18 anonim válasza:
Benne van a szabályzatban, el kellett volna olvasni...
2/18 anonim válasza:
Nem értem ez miért ekkora tragédia...
3/18 A kérdező kommentje:
Nem adtak semmilyen szabályzatot, nem volt kitéve, nem lenne egyszerűbb elmondani a választ, mint kioktatni? Ezzel nagyon sokat segítettél.
2014. ápr. 6. 14:26
4/18 A kérdező kommentje:
Nem nagy tragédia, csak sokan mondták, hogy a saját tollat ajánlják, mert "eltűnik" a tinta.
2014. ápr. 6. 14:26
5/18 anonim válasza:
De az hogy lehetséges, látták, hogy mit csinálsz a szavazófülkében? Engem nem láttak, akár a saját tollammal is húzhattam volna az x-eket.
6/18 anonim válasza:
Pontosan, a választópolgárokról azt feltételezik, hogy a saját eltűnős tintás tollal direkt érvénytelenül fognak szavazni :)
7/18 A kérdező kommentje:
És az miért jó nekem, ha érvénytelenül szavazok?
2014. ápr. 6. 14:29
8/18 anonim válasza:
"Nem adtak semmilyen szabályzatot, nem volt kitéve"
Te komolyan ennyire életképtelen vagy? :D Jó, hogy nem fel kellett volna olvasniuk neked. XD A szavazófülkét hogy találtad meg? Bekísértek? :D
Gondolom most voltál először szavazni...Bájos... ^^
9/18 A kérdező kommentje:
Igen most voltam. :D De az okoskodáson kívül, még mindig nem tudtál értelmes választ kicsikarni magadból. Mivel azt ajánlotta nagyon sok ember, hogy vigyek saját tollat, feltételeztem, hogy lehet is, ezért meglepődtem. De te biztos kívülről fújod a szabályzatot, minden pontját fejből tudod természetesen, hiszen te vagy itt a mindentudó.
2014. ápr. 6. 14:53
10/18 anonim válasza:
Az sem kizáró ok, ha valaki saját tollal szavaz: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!