Nem undorító hogy a jobbikosok az emberek tragédiáját saját javukra használják?
Egy ember halálával kampányolnak nem taszító?
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__620..
Kérdésre kérdés, mint az óvodában...
Bocsánat, tényleg a zsidók szoktak így válaszolni!
"Bocsánat, tényleg a zsidók szoktak így válaszolni!"
Na gratulálok. Te egy nagyon bölcs figura lehetsz.
Nem vagyok jobbikos, de vagy az élő példa, hogy miért nem lehet egy ilyen pártot komolyan lenni. A zsidók mindig visszakérdeznek. Meg sárkányvérrel kenik be őket születésük után, hogy sebezhetetlenek legyenek, és így még többet tudjanak ártani a büszke magyarnak. Komolyan, beteg a gondolkodásmódod.
A kérdésre válaszolva: igazad van, kérdező, ez pofátlanság. De a Jobbikból kinézem, hogy az elhunytat saját halottjának tekinti majd, nagygyűlést tart a sírja fölött, és akasztásokat tervez majd a temetőben...
Szerintem nem! És akkor most én kérdezek:
Az nem undorító, hogy az elmúlt 20 évben kiárulták, tönkrették az országot, a szalonképes politikusok? Nem undorító, hogy egy segélyekből tengődő, az ország előrejutását hátráltató réteg öreget gyilkolászik, nőket erőszakol, gátlástalanul lop és csal?????????
Miért lenne undorító, ha valaki végre nyíltan beszél a dolgokról (izraeli gyarmatosítókról, cigányokról, politiskusokról, melegekről, magyarokról) ?????
Erre válaszolj, kedves kérdező! :)
"A kérdésre válaszolva: igazad van, kérdező, ez pofátlanság. De a Jobbikból kinézem, hogy az elhunytat saját halottjának tekinti majd, nagygyűlést tart a sírja fölött, és akasztásokat tervez majd a temetőben..."
És majd gyártanak róla egy legendát, amit énekelhetnek, mint S. E. -ről.
De undorító. Olyanok, mint a dögkeselyűk. És nem azért, mert a végletekig felfújják a gyilkosságokat. Beszélni kell a tettekről, az elkövetőket fel kell kutatni és a lehető legsúlyosabb büntetést kiszabni rájuk, hogy kellően elrettentő ereje legyen. Ugyanazok, akik náci módra masíroznak, motorral felvonulnak birodalmi rohambilivel a fejükön, "ősmagyar" hókuszpókuszt csinálnak a helyszínen, meg telekiabálják a világot ezekkel az esetekkel, lapulnak, mint sz@r a fűben, ha az áldozat nem színmagyar.
Mielőtt letámadnátok Mohácsival meg Gusztossal és elküldenétek Izraelbe, előrebocsátom, hogy a cigányok ellen elkövetett erőszak okán látványosan, "pusztán humanista meggyőződésből" üvöltözőkről is pontosan ez a véleményem.
Ha valaki igazán következetes, hiteles és helyén van úgy a lelke, mint az erkölcse, az minden olyan tett miatt felháborodik, ahol ártatlan embert ér támadás, legyen az illető magyar vagy nem magyar. Számomra az a barát nem barát, aki azért dörgölődik hozzám, mert általam hasznot remél. Nem társ az a nő, aki a pénzemért "szeret". És nem érezném jól magam, ha adott esetben az én tragédiámat bárki hangulatkeltésre, szavazatszerzésre használná, miközben tudom, hogy ha más lenne a bőröm színe, ugyanők le sem sz@rnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!