Nem undorító hogy a jobbikosok az emberek tragédiáját saját javukra használják?
Egy ember halálával kampányolnak nem taszító?
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__620..
Manapság ezt csinálják. Másik két párt pedig a nyugdíjasokat manipulálja.
Trutykó mit csinál? Mások nyomorúságából írja a könyveit, és gazdagodik. Ez nem baj?
Az nem undorító hogy évekig nem is létezhettek ilyen problémák, és akadnak még mindig olyan áll liberálisok akik nem bírják megemészteni, hogy csak a Jobbik kínál megoldást?
Vagyok!
Elmentek ti jó édes anyukátokba!
Én csak azt írtam hogy mi az elgondolása a Jobbiknak a hasonló esettel kapcsolatba.
Az elmúlt 20 szocializálódási problémáját lehet söpörni, csak nem sok értelme van.
Ma Borsod megye, holnap Szolnok, holnap után Dunántúl, és ha nem csinálunk semmit csak sápítozunk hogy fasiszta, rasszista, antiszemita, csak mert nem kussolunk, az egész ország ebből fog állni.
Vannak olyan példák hogy két kistelepülésen őrjáratokat szerveztek a civilek, és a cigányok nem leszoktak a lopásról, hanem át mentek egy harmadikba.
Lehet okoskodni és nem egységesen szervezetten fellépni, de előbb utóbb hozzád is ellátogatnak a nem várt füstös vendégek, és amikor a te agyadba hasítanak bele, akkor már nem lesz senki fasiszta, rasszista, hanem tárcsázod a gárdát!
Miért pont a választások előtt ócsárolják a Jobbikot?
Mert felnek. Jobbat nem tudnak se mutatni, se igerni. Marad az aljas provokalas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!