Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nagycsaládosok! Nálatok...

Nagycsaládosok! Nálatok minden gyereknek van saját íróasztala, szekrénye, polca, vagy közösen használják őket?

Figyelt kérdés
2013. febr. 14. 14:39
 1/6 anonim ***** válasza:

Bár nekem még nincs gyerekem,de mi nagy család vagyunk/voltunk,én az egyik gyerek.

4-en vagyunk testvérek,2 fiú,2 lány,2 szobában,külön íróasztal mindenkinek,külön szekrény,külön zárható kisszekrények az ágyak mellett,majd a szobák amikor nagyobbak lettünk,akkor lett 4 kisebb szobácska,benne ágy,iróasztal,szekrény.

Így a normális,nem közösködve,így ebből sosem volt vita,hogy ki mit rontott el,ki kinek a milyét használja.

20/N

2013. febr. 14. 14:42
 2/6 anonim ***** válasza:

3 gyermekem van, 2 iskolás, egy 4 éves.

A két iskolás lány, 10 és 13 évesek, egy szobában vannak, itt van 2 íróasztal.

Mindenkinek külön-külön szekrényben vannak a ruhái.

2013. febr. 14. 14:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen, mindenkinek külön van.
2013. febr. 14. 14:46
 4/6 anonim ***** válasza:
15%

Még nem tartunk ott, hogy iskolába járnának, de mivel 50nm a lakás, nem is lesz íróasztaluk szerintem.

Nekünk s volt annó, a konyha asztal is jó volt!

Itthonról dolgozom, én is a konyha asztalnál pakolom ki a dolgaim, laptop, papírok...

2013. febr. 14. 14:52
 5/6 anonim ***** válasza:
67%

Még kicsik, de közös minden. Kis asztalkából is egy, kisszékből külön mindenkinek.

A ruháik egy nagy szekrényben vannak, de a polcok külön.

Ha véletlenül elkavarom valakinek a ruháját, ők egyből tudják, melyik kié.

Íróasztal lesz saját, amint iskolások lesznek, a többi kamasz korig biztosan így marad.

A nővéremmel nekünk is közös szekrényünk volt, de sose volt ebből probléma.

2013. febr. 14. 14:52
 6/6 anonim ***** válasza:

3 gyerek

2 iskolás -- ők egy nagyon nagy szobában vannak, a kicsi még kicsi velem alszik egy szobában

"külön" íróasztal van -- ez azt jelenti h az egyiken a PC van és a másikon tanulnak (ha van mit) de ha éppen mind a kettőnek van otthoni feladat akkor arrébb teszik a klaviatúra :-)

szekrény - egy-egy kis komód (pólók pizsi fehérneműk) és egy nagyobb ahol felezve van a hely a pulcsiknak, nadrágoknak, szoknyáknak

galéria ágyuk van az saját terület :-)

egy kinyithatós kanapé van még ott pótágynak és sok hely a játékoknak

2013. febr. 14. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!