Nagycsaládosok! Nálatok minden gyereknek van saját íróasztala, szekrénye, polca, vagy közösen használják őket?
Bár nekem még nincs gyerekem,de mi nagy család vagyunk/voltunk,én az egyik gyerek.
4-en vagyunk testvérek,2 fiú,2 lány,2 szobában,külön íróasztal mindenkinek,külön szekrény,külön zárható kisszekrények az ágyak mellett,majd a szobák amikor nagyobbak lettünk,akkor lett 4 kisebb szobácska,benne ágy,iróasztal,szekrény.
Így a normális,nem közösködve,így ebből sosem volt vita,hogy ki mit rontott el,ki kinek a milyét használja.
20/N
3 gyermekem van, 2 iskolás, egy 4 éves.
A két iskolás lány, 10 és 13 évesek, egy szobában vannak, itt van 2 íróasztal.
Mindenkinek külön-külön szekrényben vannak a ruhái.
Még nem tartunk ott, hogy iskolába járnának, de mivel 50nm a lakás, nem is lesz íróasztaluk szerintem.
Nekünk s volt annó, a konyha asztal is jó volt!
Itthonról dolgozom, én is a konyha asztalnál pakolom ki a dolgaim, laptop, papírok...
Még kicsik, de közös minden. Kis asztalkából is egy, kisszékből külön mindenkinek.
A ruháik egy nagy szekrényben vannak, de a polcok külön.
Ha véletlenül elkavarom valakinek a ruháját, ők egyből tudják, melyik kié.
Íróasztal lesz saját, amint iskolások lesznek, a többi kamasz korig biztosan így marad.
A nővéremmel nekünk is közös szekrényünk volt, de sose volt ebből probléma.
3 gyerek
2 iskolás -- ők egy nagyon nagy szobában vannak, a kicsi még kicsi velem alszik egy szobában
"külön" íróasztal van -- ez azt jelenti h az egyiken a PC van és a másikon tanulnak (ha van mit) de ha éppen mind a kettőnek van otthoni feladat akkor arrébb teszik a klaviatúra :-)
szekrény - egy-egy kis komód (pólók pizsi fehérneműk) és egy nagyobb ahol felezve van a hely a pulcsiknak, nadrágoknak, szoknyáknak
galéria ágyuk van az saját terület :-)
egy kinyithatós kanapé van még ott pótágynak és sok hely a játékoknak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!