Bölcsibe/oviba mindenki saját kezűleg készít jelmezt?
Ciki, ha valaki készen veszi?
Figyelt kérdés
Az én gyermekem még nem jár bölcsibe, de előre félek a Farsangtól, nem lesz a kedvenc ünnepem. A családban senki sem tud varrni, de ha mégis, akkor csak apróságokat, nem csoda jelmezeket. Se ötlet, se tehetség... Van aki boltból veszi, kölcsönzi a jelmezeket?
ilyen is, olyan is van, de pl TV jelmezt elég könnyen lehet készíteni, vagy macska:feketet nadrág, fekete felső, egy sapkára füleket ragasztatni, és bajszot festeni
2013. jan. 28. 15:34
2/15 anonim válasza:
Szerintem inkább az a jellemző hogy veszik a jelmezt és nem otthon varrják.
Amúgy én nem tudnék megcsinálni egy jelmezt, ráaggatnék valami rongyot:). Én is veszem.
2013. jan. 28. 15:35
3/15 anonim válasza:
Én is veszem a jelmezt, mert se kreativitásom, se ügyességem, se időm nincs saját kezűleg készíteni.
2013. jan. 28. 15:39
4/15 anonim válasza:
A mi ovinkban 90 % -ban veszik a jelmezt (még azok is akiknak nincs rá pénzük), lusták nekiállni sk készíteni (és gondolkozni meg főleg). Így volt tavaly a fiúk kb 80 % - a pókember, a lányoknál ugyanez hercegnő formában. Így nem sok értelme van a farsangnak.
2013. jan. 28. 15:41
5/15 anonim válasza:
Ja, és nekem idén 3 ovisom van (+ 2 itthon), mégis saját magam fogom a gyerekekkel csinálni a jelmezt. Nem nagy dolgokat, de ötleteset.
2013. jan. 28. 15:42
6/15 Jégtánc válasza:
Nincs mindenki megáldva kézügyességgel,na meg varrógéppel sem.Venni fogom én is ha majd bölcsis lesz a lánykám.
2013. jan. 28. 15:47
7/15 anonim válasza:
nálunk is inkább veszik, ezért a fiúk pőkembernek, lányok meg hercegnőnek, hóferkének vannak öltözve,így már nem is igazi a frasnag,én 15 éve voltam ovis, majd kisiskolás, de majndem mindenkinek ötletes, házi készítésű jelmeze volt,így sokkal nagyobb buli volt, mert nem mindneki egyforma cuccba volt beöltözve,én voltam bohóc, kutya, macska, Pikachu, lepke-mind házi készítésű, de egy osztálytársam anyukája kartonból készített ceruza jelmezt
2013. jan. 28. 15:52
8/15 anonim válasza:
4. és 5. válaszoló vagyok. Nekem sincsa varrógépem, nem is tudok varrni, enélkül oldom meg a jelmezeket.
2013. jan. 28. 15:56
9/15 anonim válasza:
Én nagyon szeretném sk megoldani sokkal fantáziadúsabbnak tartom, eddig sikerült is de mit tegyek ha a fiam (5.5 éves) szinte már sír a pókember jelmezért??? Hogy ő az akar lenni mindenáron. Na próbálhattam én meggyőzni őt hogy dehát mindenki az lesz meg az milyen unalmas meg hoztam fel neki kedvelt állatokat stb. mindhiába...pókember lesz 2 hét múlva :( Kölcsönzöm természetesen.
A kisebb gyerekemmel még kiélem magam ő kislány most idén nyuszi lesz. Azt sk megoldjuk.
De ha jövőre az oviban elkapja a hercegnő láz, akkor nem tudom mi lesz:) vagyis de, hercegnő lesz nyilván. A lényeg hogy ő jól érezze magát, nem az hogy én:)
2013. jan. 28. 15:58
10/15 anonim válasza:
Kedves Utolsó, tettél fel kérdést is a pókember mánia legyőzésével kapcsolatban, ugye?
Ezek szerint nem sikerült MÉG jobb belátásra bírni a fiadat. nem tudom, nálunk ezt olyan szépen megbészéltük a gyerekekkel, hogy a farsangnak miről kéne szólnia, mi az lrteme, Ők egyáltalán nem akarnak mást utánozni. felvetettem néhány lehetőséget, amit úgy érzem meg tudnék valósítani, és megbeszéltük ezek közül melyik legyen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!