Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A lányom lázas volt az este...

A lányom lázas volt az este (most már alszik). Ha reggelre nem lesz láza, és más tünete se, vihetem a bölcsibe, vagy inkább menjünk a doktor nénihez? Goromba válaszolók kíméljenek, így is rosszul érzem magam, hogy döntésképtelen vagyok.

Figyelt kérdés
2013. jan. 27. 19:17
 1/8 anonim ***** válasza:

Lányom, ha belázasodik, akkor mindig társul mellé még valami, pl. levertség, étvágytalanság, vagy más tünet, mondjuk orrfolyás.

Tehát, ha lázas este, akkor reggel nem viszem őt bölcsibe, mert várható, hogy a lázzal együtt jár valami más is.

Persze te látod milyen tüneteket produkál a lányod.

2013. jan. 27. 19:21
 2/8 anonim ***** válasza:
Amúgy mennél dolgozni? Ha nem lesz tünete és láza sem, akkor vidd be, úgyis szólnak, ha valami lenne. Ha esetleg megteheted, hogy otthon maradj vele, akkor maradjatok otthon, mert hátha csak holnapra fog kijönni a dolog. 4,5 éves kislány anyukája.
2013. jan. 27. 19:23
 3/8 anonim ***** válasza:

Az én fiam is lázas volt ma (igaz ő délelőtt), így mi holnap reggel a dokinéninél kezdünk. Nála ha lázas, akkor van valami más tünet is - most pl. köhög; hiszen a láz azt mutatja, hogy dolgozik a kis szervezete valami kórokozóval. Én ilyenkor inkább megmutatom a dokinak.

Milyen magas volt egyébként a hője?

2013. jan. 27. 19:37
 4/8 A kérdező kommentje:

38c volt 19 órakkor. Most az előbb bementem a szobájába és hidegnek éreztem a homlokát.

Igen holnap sajnos lenne egy két dolog amit el kéne intéznem.

2013. jan. 27. 19:40
 5/8 anonim ***** válasza:
56%

3. vagyok

Ha reggel is tünet- és lázmentes lesz, én bevinném a bölcsibe. Úgyis szólnak ha rosszul érzi magát, ismét belázasodik stb. Lehet hogy gyorsan legyűrte a szervezete bármi váltotta is ki a lázat.

Jobbulást a lányodnak!

2013. jan. 27. 20:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Én nem vinném. A láz valami betegséget jelez. Neki se jó, ha betegen kell közösségbe mennie, és a többi gyereknek sem, hiszen ha fertôzô, akkor ôk is megkapják.
2013. jan. 27. 20:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Én biztos orvoshoz vinném, nem bölcsibe. Neki sem lenne jó, ha esetleg mégis beteg (de csak estére megy fel megint a làza), meg a többi gyereket is megfertőzheti.
2013. jan. 27. 22:16
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem vinném be, ha tünetmentes, akkor sem. Nálunk a dokinál alap, hogy a gyerek akkor mehet oviba, ha 3 tünet és lázmentes napja van.

Ne felejtsd, hogy a láz valamilyen fertőzésnek a jele és sok esetben még akkor is fertőznek a betegek, ha már nincs lázuk! A hányós-fosós vírusok esetében is még a gyógyulás, tünetmentesség után is 3 napig fertőznek a betegek.

Jobbulást

2013. jan. 28. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!