Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Bölcsibe szeretném íratni a...

Bölcsibe szeretném íratni a gyermekem. Illetve nem szeretném de vissza kell mennem dolgozni?

Figyelt kérdés

Most 18 hónapos. Szeptembertől szeretném ha járna.Folyamatosan érdeklődöm, de azt mondták áprilisban lesz nyílt nap és beiratkozás. Mindenhol azt hallom hogy jóval előbb be kell jelentkezni,van aki pocakosan már megy :O Debrecenben lakunk. Munkahelyemhez közeli bölcsit választottam.

Van egy másik ahova lehet játszócsoportba menni ,ha már dolgozom nagyon kiesne.

A kérdésem az lenne:

1, nem e késői az áprilisi feliratkozás a szeptemberi kezdéshez?

2, Mikorra kell munkáltatói?

3, Mennyi szabadság jár? Mert még a munkatörvényöv módosítása előtt szültem ,úgy tudom visszamenőleges jogviszony nincs,ezért rá a régi szabályozás vonatkozik. a munkáltatók szerint nem ,de itt olvastam hogy ha az ember nem áll ki és el is hiszi akkor így járt. Holott ez majd 1hónappal több szabadság az az majdnem 100 000 Ft. Nagyon nem mindegy.

4.6 órában szeretnék visszamenni és gyedet fenntartani.Jelent ez bármi hátrányt a 8 órás munkaviszonyhoz képest? Ha betölti a 3at akkor mennék 8órában.Anyagilag ugyan annyi 8 óra meló = 6óra meló+gyes

2013. jan. 24. 13:19
 1/2 anonim ***** válasza:

1, nem e késői az áprilisi feliratkozás a szeptemberi kezdéshez? Nem, mivel az a hivatalos beiratkozasi ido.

2, Mikorra kell munkáltatói? Amikor be akarod iratni a gyereket, vinned kell magaddal.

3, Mennyi szabadság jár?

[link]

2013. jan. 24. 13:31
 2/2 A kérdező kommentje:
2. áprilisra kell ezek szerint? amikor még javában gyed-en vagyok.
2013. jan. 24. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!