Gyermekem valóban csak délig lehet az oviban, ha 4 órában megyek vissza dolgozni 10-től 14-ig?
Nem.Ha felvették,az egész napra szól,nincs olyan,h valakit eleve fél napra vesznek fel.
Ha esetleg nincs hely az altatáshoz,és aki otthon van azt megkérik,h vigye el délben a gyerekét,akkor is lehet nemet mondani.
Nem! Egész napra kell, hogy engedjék, hogy maradjon.
Elmondod, hogy hol van ilyen szerencséd ilyen munkaidővel? Milyen munka?
13:47-es vagyok újra:
Igaza van az utánam szólónak, és erről eszembe jutott, hogy óva intelek, hogy megmondd az ovodában a munkarended. Sajnos én elkövettem ezt a hibát (bevallottam, hogy itthon dolgozom), ezért párszor bepróbálkoztak, hogy nem hoznám-e haza hamarabb (vagy akár, hogy ne vigyem nyáron, még ha van is óvoda). Komoly nehézséget okozott aztán elmagyarázni, hogy azért dolgozom itthon, mert a munkám jellege nem tenné lehetővé, hogy más emberekkel körülvéve odafigyeljek rá eléggé, és bár itthon végzem, reggeltől délután 4-ig folyamatosan tart, ugyanúgy, mintha bejárnék valahová.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!