Bölcsibe/oviba mindenki saját kezűleg készít jelmezt? Ciki, ha valaki készen veszi?
Tavaly én készítettem a fiam első jelmezét a bölcsibe: varázsló volt. Mire megvettem a hozzávalókat, elment kb 3-4 ezer ft. Meg az idő, meg az idegeskedés, hogy varrógép nélkül mennyi ideig tart kézzel beszegni a palástot, azt hittem ínhüvelygyulladást kapok...
Most már van egy fél évesem is mellette, egyrészt kreativitásom sincs, másrészt kézügyességem sem, nem utolsó sorban anyagilag ugyanott vagyok, ha készen veszem meg. Még annál a jelmeznél is, amelyiknél "csak" fekete harisnya, zöld felső stb cifraságok kellenek, ami alapból nincs a ruhatárunkban.
Most is még bölcsis, de most nem szülős farsang lesz, csak úgy maguk között, nem tudom, abból mennyit fognak fel még a beöltözősdiből, de kaptunk egy törökbasa jelmezt, az lesz most a fiam. Így költeni sem kell rá.
Sajnálom, mert nekem a nagymamám (nem az anyukám!!!) varrta évről évre a jelmezeimet, de ő varrónő volt.... Ha élne még, a dédunokáknak is megvarrná szerintem :(
Szóval én is szívesen csinálnám magam, dehát az adottságok hiányoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!