Miért használják az EU zászlót saját zászlajuk mellett nem EU-s országok?
Figyelt kérdés
2010. aug. 22. 10:10
3/14 anonim válasza:
Magyarországnak miért van saját zászlaja az EU-s mellett?
4/14 anonim válasza:
11:13:
Kicsit több figyelmet!
Itt nem az a kérdés, hogy miért van egy országnak két zászlaja, hanem az, hogy miért használ NEM EU-s ország EU-s zászlót!
Kérdező: erre én is kíváncsi vagyok, bár szerintem külpolitikai oka van (mindenki EU-s körülöttünk, rakjunk ki egy EU-s zászlót, hogy jelezzük, velük vagyunk).
5/14 anonim válasza:
Szerintem ezért:
Macedónia az Európai Unió hivatalos tagjelöltje 2005. december 17. óta, azonban a csatlakozási tárgyalásokat nem indították meg, mivel az ország még nem tudta teljesíteni a koppenhágai kritériumokat.
Horvátország az Európai Unió hivatalos tagjelöltje, folynak a tárgyalások. Csatlakozása 2010-2011-re várható.
Amúgy én is a google-be ütöttem be -.-
6/14 anonim válasza:
Volt Szovjetunió a bolsevizmusával együtt... Most van "európai" unió, kapitalizmussal. Mindkettő egy velejéig romlott, utolsó szär förtelem.
7/14 anonim válasza:
14:17 szerintem te se tudod mit beszélsz
8/14 anonim válasza:
Akkor menj ki Brüsszelbe és tapsikolj az uniódnak... Szánalom...
9/14 anonim válasza:
Mennék én, csak tudod nekem vannak elfoglaltságaim, mert én egy normális ember vagyok, akinek van élete, veled ellentétben, aki csak a h*lyeségeit tudja a neten írkálni mindenhova. Na ez szánalom -.-
10/14 anonim válasza:
De nem veszitek észre, hogy az EU ugyanúgy düledezik, mint a SZU a vége felé? Ráadásul sok más párhuzam is van, első szembetűnő az maga a zászló. A sárga ötágú csillag mindegyiken megjelent, csak a háttérszín változott. A SZU kommunista, az EU meg kapitalista. Mindkettő az európai nemzetek függetlenségét csorbította.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!