Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Rasszista vagyok, ha cigány...

Rasszista vagyok, ha cigány vagyok, de én magam is utálom a cigányokat?

Figyelt kérdés

Ritka ostoba nép, nem elég, h itt, de külföldön se álltak velem szóba az emberek.

Gipsy, gipsy, ezt nyomták.

2014. márc. 27. 11:43
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
13%
Én is nagyon megvetem ezeket a saját csoportjukban berógva önmagukat jófejnek tartó, de egyébként mérhetetlenül ostoba kérdezőket.
2014. márc. 27. 12:10
 12/22 A kérdező kommentje:
Nem érzek velük közösséget!
2014. márc. 27. 12:12
 13/22 anonim ***** válasza:
95%

Ugyan már, emberek, mindenki ekkora newfag? A kérdező egy mezei troll, a leggyengébb fajtából.

Reggel 9 óta 5db cigány-témájú kérdés lett kiírva, mind kb. 30 percenként, ami a GYK kérdéskiírási időlimit felhasználónként.

A kérdezőnek ugyanaz a stílusa mindnél. Az egyiknél a szlovák gettók képein és a szatellittányérokon röhög és irtaná őket, a másiknál kamionsofőrök haverjának adja ki magát, itt meg hirtelen cigánnyá változott.

Egy unatkozó szakközepes vagy, aki épp lóg a suliból és LOL IKSZDÉ MESTERTROLL módra rászabadult a Politika fórumra.

2/10, gyenge, de legalább válaszoltam.

2014. márc. 27. 12:16
 14/22 A kérdező kommentje:

Na erről beszélek, ezt kapja az ember mindehol.

Agresszió, bántás stb.

2014. márc. 27. 12:18
 15/22 anonim ***** válasza:
96%
Vedd mar eszre, hogy itt pont a NEM-CIGANYSAGODAT hanytak a szemedre.
2014. márc. 27. 12:48
 16/22 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem nem feltétlen rasszista az aki utálja a népét. Lehet ezen páran meglepődnek és nem fogadják el hogy ez tény, de a magyar sem lehet rasszista a cigányra, mivel már együtt élünk jó pár száz éve.

A rasszista kifejezés csak akkor helytálló, ha a saját hazádba, olyanok érkeznek akik nem odavalósi állampolgárok hanem élősködő egyének.

Az angolok sem utáltak minden feketét, csak azokat akik idény munkára mentek Angliába, és feketén dolgoztak, ezzel megkárosítva a hazájukat!

Egyébként volt angliai néger is, aki dolgos ember révén, utálta az odamenekülő afrikaiakat..

Minap a villamosom láttam egy jól öltözött csajt felszállni, látszott rajta az ápoltság, igényesség, kimértség, amikor egy megállóhoz értünk, kinézett az ablakon és azokat a cigányokat nézte akik lökdösődtek, köpködtek, meg kiabáltak a járdán. Akkor magába nézett egy pillanatra, és félrehúzta a szája sarkát

Szóval lehet őket utálni persze, attól függetlenül hogy rokoni kapcsolat fűződik közétek.

21F

2014. márc. 27. 12:57
 17/22 anonim ***** válasza:

Egy kicsit.

De jól csinálod, azzal, hogy nagyon mereven elhatárolódsz tőlük, azzal azt bizonyítod, hogy te más vagy, jobb vagy, mint ők.

2014. márc. 27. 13:00
 18/22 A kérdező kommentje:

Végre vannak, akik megértenek és nem dobálóznak bizonyítékok nélkül.

Rögtön rám sütik, hogy nem vagyok roma.

2014. márc. 27. 13:02
 19/22 anonim ***** válasza:
Én ismerek olyan cigányt aki utálja a fajtáját,igaz ő normális,dolgozik,tiszta meg minden.Ha én elítélem a büdös,bűnöző magyar embert magyar létemre,akkor a normális cigány miért ne utálhatná a rossz életű cigány társait?
2014. márc. 27. 15:32
 20/22 anonim ***** válasza:
91%
Nem vagy rasszista attól, hogy utálod a cigányokat. Mert ki nem? Mégsem rasszista mindenki.
2014. márc. 27. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!