Rasszista vagyok, ha cigány vagyok, de én magam is utálom a cigányokat?
Ritka ostoba nép, nem elég, h itt, de külföldön se álltak velem szóba az emberek.
Gipsy, gipsy, ezt nyomták.

Ugyan már, emberek, mindenki ekkora newfag? A kérdező egy mezei troll, a leggyengébb fajtából.
Reggel 9 óta 5db cigány-témájú kérdés lett kiírva, mind kb. 30 percenként, ami a GYK kérdéskiírási időlimit felhasználónként.
A kérdezőnek ugyanaz a stílusa mindnél. Az egyiknél a szlovák gettók képein és a szatellittányérokon röhög és irtaná őket, a másiknál kamionsofőrök haverjának adja ki magát, itt meg hirtelen cigánnyá változott.
Egy unatkozó szakközepes vagy, aki épp lóg a suliból és LOL IKSZDÉ MESTERTROLL módra rászabadult a Politika fórumra.
2/10, gyenge, de legalább válaszoltam.
Na erről beszélek, ezt kapja az ember mindehol.
Agresszió, bántás stb.

Szerintem nem feltétlen rasszista az aki utálja a népét. Lehet ezen páran meglepődnek és nem fogadják el hogy ez tény, de a magyar sem lehet rasszista a cigányra, mivel már együtt élünk jó pár száz éve.
A rasszista kifejezés csak akkor helytálló, ha a saját hazádba, olyanok érkeznek akik nem odavalósi állampolgárok hanem élősködő egyének.
Az angolok sem utáltak minden feketét, csak azokat akik idény munkára mentek Angliába, és feketén dolgoztak, ezzel megkárosítva a hazájukat!
Egyébként volt angliai néger is, aki dolgos ember révén, utálta az odamenekülő afrikaiakat..
Minap a villamosom láttam egy jól öltözött csajt felszállni, látszott rajta az ápoltság, igényesség, kimértség, amikor egy megállóhoz értünk, kinézett az ablakon és azokat a cigányokat nézte akik lökdösődtek, köpködtek, meg kiabáltak a járdán. Akkor magába nézett egy pillanatra, és félrehúzta a szája sarkát
Szóval lehet őket utálni persze, attól függetlenül hogy rokoni kapcsolat fűződik közétek.
21F

Egy kicsit.
De jól csinálod, azzal, hogy nagyon mereven elhatárolódsz tőlük, azzal azt bizonyítod, hogy te más vagy, jobb vagy, mint ők.
Végre vannak, akik megértenek és nem dobálóznak bizonyítékok nélkül.
Rögtön rám sütik, hogy nem vagyok roma.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!