Rasszista bűncselekménnyel vádolják a megvadult cigányokat?
Akkor holnaptol a barikad.hu a legujabb naci honlap. Cigany rasszista??? Hol latott mar ilyet a neoliberalis???
Vegre hogy neven hivjak a nyilvanvalot! Szebb Jovot!
Érthető- ha elítélendő is- a cigányok körében a magyargyűlölet.Nem ők kezdték a gyűlölködést,hanem a Gárda és a Jobbik.A gyűlölet gyűlöletet szül.
A rendőrség vajon vádat emel a betiltott Gárda ellen is?Mit kerestek Sajóbábonyban?Provokálni akarták a cigányokat!Nem vagyok cigánypárti,de ez az igazság.
Érthető- ha elítélendő is- a cigányok körében a magyargyűlölet.Nem ők kezdték a gyűlölködést,hanem a Gárda és a Jobbik.A gyűlölet gyűlöletet szül.
A rendőrség vajon vádat emel a betiltott Gárda ellen is?Mit kerestek Sajóbábonyban?Provokálni akarták a cigányokat!Nem vagyok cigánypárti,de ez az igazság.
Miért nem tanulsz meg olvasni? Te nem párt, hanem vagy.
Ne hazudozzál össze-vissza hanem olvass utána.
Olyanokat állítasz, amit ha egy kicsit is valaki tájékozódik az ügyben, már nem tesz.
Lakossági gyűlés! Aki nem szimpatizál a Jobbikkal az minek megy oda, hőzöngeni?
A cigány barátaid, „ rokonaid” megfenyegették az ottani körzet Jobbikos jelöltjét, aztán tettleg bántalmazták a helyi boltos hölgyet, és szétvertek egy autót baltával, amibe 3 fiatal ottani lakos ült. Csak mindez után vonult ki a gárda hogy megvédje a lakosokat.
Neked a Jobbiknak a létével van a bajod, te szerencsétlen, és nevetségessé teszed magad.
Persze az is lehet hogy magyar ellenes vagy, mert csak a cigányok érdekelnek akik közül egynek sem esett baja, nem lettek fenyegetve” ha csak azzal nem hogy dolgozni kell”.
A lakosságot viszont a cigányok tettlegesen, és tevőlegesen is agresszió alá helyezte, egy kollektív szervezett és magyarellenes formában.
"Érthető- ha elítélendő is- a cigányok körében a magyargyűlölet.Nem ők kezdték a gyűlölködést,hanem a Gárda és a Jobbik.A gyűlölet gyűlöletet szül.
A rendőrség vajon vádat emel a betiltott Gárda ellen is?Mit kerestek Sajóbábonyban?Provokálni akarták a cigányokat!Nem vagyok cigánypárti,de ez az igazság."
Itt egy hazug ember...itt egy hazug ember...itt egy hazug ember...!!!!!!
A rendőrség vajon vádat emel a betiltott Gárda ellen is?Mit kerestek Sajóbábonyban?Provokálni akarták a cigányokat!Nem vagyok cigánypárti,de ez az igazság."
Te akarsz provokálni, mert ha elolvastad a cikket, akkor tudnád a kérdéseidre a válaszokat is.
A gárdát pedig politikai utasításra tiltották be , jogalap nélkül, és azért nem feszegetik.
Még a balíb, index is leírta, ahogy a (pártatlan) borsodi-apró, tényleg nem olvasta??????
"David(csillag) Ibolyanak eljott a naplemente. Senki le sem ka.k.lja a mondanivalojat."
Lehet, hogy eljött neki a naplemente, de attól még igazat mond és ebben a kérdésben bizony én is osztom a véleményét.
Dávid Ibolya, az MDF elnöke hétfő reggeli közleményében elfogadhatatlannak nevezte
De most mit is akarsz egy a bennmaradásért harcoló 20 éve mindenben cinkos, de legalább mindenről tudó, és teljesen hiteltől tépázott „gerinc”árbóccál rendelkező párt. Nem is bántom őket tovább, de sajnos jól mutatja a kategóriáját a megnyilvánulása. Az hogy ez megszólalásában szépen a Jobbikra hegyezve, de még is mindenkit belekeverve, kampányol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!