Rasszista vagyok, ha cigány vagyok, de én magam is utálom a cigányokat?
Figyelt kérdés
Ritka ostoba nép, nem elég, h itt, de külföldön se álltak velem szóba az emberek.
Gipsy, gipsy, ezt nyomták.
2014. márc. 27. 11:43
1/22 anonim válasza:
Szóval Te ostoba vagy? Ez magyarázatot adna a kérdésedre a kérdésedet.
3/22 anonim válasza:
Igen, de okkal vagy rasszista. Ráadásul neked háromszor nehezebb, mivel te szopsz miatta, ahogy írtad is.
4/22 anonim válasza:
Együgyű. Ez a helyes szó az esetedre.
5/22 anonim válasza:
Mondd azt, hogy spanyol vagy, vagy délolasz.
6/22 anonim válasza:
Vagy éppen ő egy olyan értelmes cigány aki rájött, hogy a cigányság viselkedése miatt tartanak ott ahol, és amíg nem változtatnak rajta addig esélytelen, hogy előre lépjenek.
7/22 A kérdező kommentje:
Azok, tetszik vagy sem.
Beltenyészet, bűnözés, nem is sorolom
2014. márc. 27. 11:55
8/22 anonim válasza:
Rasszista az vagy, de cigány az biztos nem. De legalább egy harmatgyenge trollnak is vallhatod magad.
9/22 A kérdező kommentje:
Ki vagy te h eldöntsd, h mi vagyok?
Te biztos az vagy, azok viselkednek így.
Egyébknt sokat dicsérnek, h ha nem látnák a barna bőröm, magyarnak néznének.
2014. márc. 27. 12:03
10/22 anonim válasza:
"Te biztos az vagy, azok viselkednek így. "
Tudod amikor cigánynak adod ki magad az interneten, akkor hasznos dolog, ha átéled a kamudat és nem hibázol ilyen alapvetőeket, minthogy a fenti mondatban az "azok" szóval utalsz arra a csoportra, aminek a tagjának adod ki magad...
Egyes, leülhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!