Miért gondolja a sok retardált, hogy a "rasszista" emberek vagy a jobbik azt akarja elérni, hogy a cigányokat üldözzük, a magyart meg ne?
Ki terjeszti ezt a baromságot, hogy az a cél, hogy a magyar bűnözőt futni hagyják, a cigányt meg nem? Nagy az isten állatkertje. Esküszöm, ha eljön az idő, hogy megcsinálom a szerencsémet, én is elköltözök a rózsadombra vagy inkább messzebbre, ahol nem hallom és látom a sok idióta baromságait. Csak azokat sajnálom akik szeretnének tenni ellene, de ez a sok segg nem hagyja.
Rohadtul megértem a sok sznobot, hogy szarik az emberek fejére, ha ennyire hülye a nép (tisztelet a szerencsétlen kivételnek)
A rendőrség akkor is csak úgy cselekedett, ahogy általában. A tettesek agyonlőtték az áldozatokat, aztán órákkal később megjelentek a helyszínelők. Sem a gyilkosságokat megakadályozni, sem az áldozatokat feltámasztani nem tudták volna.
Amúgy kimondtad a lényeget. A probléma megoldása a rendőrségre tartozik. Ha nem boldogulnak, fejleszteni kell az állományt, nem pedig teli arccal sünözni és hátráltatni őket. Gárdákra pedig semmi szükség.
de bírom, hogy kényelmesen lököd, hogy mit kéne, én is mondhatnám, hogy mit kéne, de nem történik semmi.
undorító, ahogy te és a hozzád hasonlók hozzáállnak a dolgokhoz. szerinted minden rendben van és mindenki egyenlő.
Nem így van, de nagyon vak vagy az a gond. Én még sose hallottam olyanról, hogy ha egy egész csapat cigány fenyeget egy darab embert, megfenyegetik, hogy megölik, stb akkor bárki is tenne ellene bármit a hivatalos szervektől.
Ha én megfenyegetek egy cigányt, akkor az pillanatok alatt elterjed és rasszista leszek mindenki szemében.
sorolhatnám még bőven, terrorizálják az embereket és még kussolnunk is kell, de a legfőbb gond nem a kormány, hanem az olyanok mint te. Aki szerint a cigányok a szenvedő alanyok.
vagy nem láttál még soha egyet se, vagy vallásos vagy aki a másik orcáját is odatartja, vagy szimplán hülye vagy.
En a kerdezovel ertek egyet.
A ''nem magyarok'' mindenben jobban jarnak,nem ugy mint egy ember aki a SAJAT hazajaban el.
Retardált, kire gondolsz? SZDSZ-esekre, mert én igen.
Egyiket se kell üldözni ok nélkül. A kérdés provokatív(nekem ugyan nem), sajnos kapni fogsz olyan válaszokat melyek kötekedők és nem a kérdésre válaszolnak. Szerintem éppen fordítva van, a cigánynak "ejnye- bejnye", a magyarnak meg "börtön-börtön" :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!