Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Letöltős oldalt, hol lehet...

Letöltős oldalt, hol lehet feljelenteni?

Figyelt kérdés

Hol lehet feljelenteni,zenei/film letöltő oldalt?

600 Ft /hó így szól a hirdetés,most jött meg a számla 2000 Ft-ot vettek le.

Az adott jelszóval nem lehet belépni,e-mailekre nem reagálnak.

Írtam a fogyasztóvédőknek,de ba..tak visszaírni.

Nem a kell a pénz vissza,de a jó k anyjukkal szórakozzanak.

Köszönöm,ha valaki ad egy jó tippet.

2009. dec. 16. 00:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Kényes téma, mert a letöltős oldalak általában szerzői jogokra nagy ívben tesznek. Tehát ha te használod, akkor az sem biztos, hogy teljesen legális...

Igaz hogy megtévesztettek a feltételekkel, de ez esetben nem biztos hogy törvényesen fel lehetne jelenteni. Apróbetűs rész, kacifántos megfogalmazás is lehet bekavart, figyelmen kívül hagyhattad.

Egy jó tanácsot tudok adni: könyveld el magadban "tanulópénznek" és felejtsd el az összes emelt díjas sms-sel működő oldalt!

2009. dec. 16. 01:18
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

felejtős. ez olyan, mintha egy drogdíler lelépett volna a pénzeddel, te pedig rendőrt hívnál.

szerintem pont azért cseszhettek át, mert tudják, hogy senki sem perli be őket, ha ő is sáros. :)

2009. dec. 16. 05:30
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Ezt már én is beszívtam 1 szer.Ezért kell a 0690-es számokat alaposan "megnézni" mert lehet csak 300 Ft,de lehet 10.000 is 1db SMS.A Legtöbbje kamu árat ír ki az oldalán!!!. A tel-szogláltatód oldalán megkeresheted az emelt-díjas szolgáltatások áraikat,és ez alapján láthatod hogy ténylegesen mennyi Ft fognak levonni a szám alapján.

Feljelenteni felesleges,mert a jogvédők sem igazán tudják "utolérni/lefülelni" azokat akik ebből pénzt csinálnak maguknak.

Nem tudsz mit csinálni,legközelebb óvatosabb leszel,és meg nézed a számot,ami még mindig nem 100% garancia(!),hisz lehet hogy üres az a tárhely,....azt a semmiért fizetsz X forintot.

Ez hívják rizikónak. Ez van.

2009. dec. 16. 06:30
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Lehet nem is letöltős oldal, csak egy letöltős oldalnak látszó valami, amivel pénzt tud kicsalni az emberekből.

Emiatt a szerzői jogokkal nincs is semmi probléma, csak trükkös csalás amit csinálnak.

Az ilyen bűnesetekkel, a(z) (analfabéta) rendőrség foglalkozik, és a Nemzeti Nyomozó Iroda Csúcstechnológiai Bűnözés Elleni Osztálya.

2009. dec. 16. 07:22
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Már én is jártam úgy, hogy láttam, hogy húú, csak ennyi meg ennyi egy hónapra, de aztán elolvastam a kisbetűs részt is és abban fel volt tüntetve, hogy min. előfizetési időtartam 3 hó. Tehát igen, te 600 Ft-ért kapsz egy hónapot, de a 3 havit előre kell kifizetned!Érted? Aztán meg 2 hét után eltűnik az oldal, tölteni nem tudsz és a pénzed oda!

Sajnos nem tudsz mit tenni!Máskor legyél okosabb!

2009. dec. 16. 07:32
 6/13 anonim ***** válasza:
27%

07:22 vagyok.

Ilyen azért lehet, mert a rendőrségnek a legfőbb feladata, hogy a munkahelyre ingázó autósokat terrorizálja.

Az, hogy a net tele van beteg állatokkal,és trükkös csalókkal, vidéken tombol az erőszak,a cigánybűnözés, a politkusok lopnak csalnak hazudnak, már csak mellékes és legyintéssel elintézendő.

Objektív zéró ..... ....-tokat!

2009. dec. 16. 07:39
 7/13 anonim ***** válasza:
57%

fel lehet jelenteni, csak épp azt kell elfelejtened, hogy te is töltöttél le róla.

Eléggé rá vannak kattanva a szerzői jogokra, volt rá példa bőven ,hogy lefoglaltak szervereket torrent meg dc++ miatt.

2009. dec. 16. 09:55
 8/13 anonim ***** válasza:
57%
Fel lehet és kell jelenteni a rendőrségen. Számíts rá, hogy ha ügyfelük voltál, akkor nálad is lesz egy házkutatás és hosszú büntetőeljárás kezdődik.
2009. dec. 16. 10:12
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Így sehol, ha nem akarsz több gondot, előfizetsz egy új telefonszámra, a régit meg kifuttatod. Egyébként pedig pont néhány éve dolgoznak a technológián a nagy gyártók (egyik ötletgazda a Sony), hogy legálisan lehessen így letöltés formájában bolti ár alatt forgalmazni, így megspórolva a kiadási költségeket (ugyanis az eladási árnak csak töredéke a jogdíj, profit a gyártóknak nem a korongokból van). Ha megvalósítják, meglesznek a legális formái ennek a letöltésnek, zenében és képeknél már van és működik.
2009. dec. 16. 10:42
 10/13 anonim ***** válasza:
77%

mehetsz a következőkhöz: ASVA, BSA, Artisjus.

ezek jogvédő szervezetek, és mind segíteni fog intézkedni az oldal ellen.

2009. dec. 16. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!