Megéri feljelenteni az internetes zaklatót?
Inkább az a kérdés,hogy tesz-e valamit a rendőrség,és kiderülhet-e valaha ,hogy ki az?
3 éve folyamatosan zaklat valaki különböző oldalakon.
Most már odáig jutott,hogy a facebook-os ismerőseimnek írogat nem létező dolgokat rólam,és engem is megfenyegetett.
Vissza lehet végülis nyomozni, az már jobb kérdés viszont, hogy a csodálatos rendőreink fognak-e vele foglalkozni.
Én azt javaslom töröld magad az ilyen f0s közösségi oldalakról, cserélj email címet azt b4ssza meg.
Töröld magad a közösségi oldalakról..
Vagy írd ki a nevét ide majd elintézi a többi majom..
Mindig csak 1 oldalon vagyok fent,de újra és újra célba vesz.
Az nem érdekelt,hogy nekem írogat,de amikor a barátaimnak is üzenget,az már más.
Amikor a 2.babámat vártam,és fent voltam egy fórumoldalon,akkor olyanokat írogatott,hogy reméli beteg lesz a gyerekem és hasonlók.
A végére akarok járni,csak azt nem tudom,hogy mennyire foglalkoznának vele a rendőrségen.
köszi,megpróbálom akkor,hátha....
(lehet,hogy a férjem egyik régi barátnője az,mert olyanokat ír,hogy ne használjam a férjem nevét,mert már 2 éve elváltam,pedig nem!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!