Egyetlen (egyetlen! ) mondatban mi a különbség a kommunizmus és a kapitalizmus között?
Figyelt kérdés
Nagyon kíváncsi vagyok akad-e valaki aki megtudja fogalmazni egyetlen(egyetlen!)mondatban a választ!2014. márc. 14. 11:41
1/18 anonim válasza:
A kommunizmus középpontjában az emberek vannak, a kapitalizmuséban a gazdaság.
2/18 anonim válasza:
Ezt én egy mondatban így fogalmaznám meg:
A kommunizmusban nincs magán tőke és mindenki egy ugyan azon szinten marad bármit is tesz, addig a kapitalizmust a magán tőke irányítja és nagyon sok lehetőséget kínál az embereknek a felemelkedésre vagy a lecsúszásra.
3/18 A kérdező kommentje:
Nem jó a válasz.
2014. márc. 14. 11:47
4/18 A kérdező kommentje:
A kettes válasz egyenesen hülyeség...
2014. márc. 14. 11:47
5/18 A kérdező kommentje:
A helyes válasz:
A kommunizmusban senkinek sem rossz míg a kapitalizmusban nem mindenkinek jó.
Namost aki szerint a kapitalizmus a jó az...az nagyon gonosz és aljas ember.
2014. márc. 14. 11:50
6/18 anonim válasza:
A kapitalizmus működik, a kommunizmus nem.
7/18 anonim válasza:
Olyan gáz, mikor a kérdező okosabbnak gondolja magát mindenkinél...
8/18 anonim válasza:
Ha tudod a választ akkor minek kérdezed meg? Egyébként ahogy előttem is írták a kommunizmus nem működő képes a kapitalizmus igen és szerintem jó is a kapitalizmus tehát én egy gonosz bácsi vagyok. MUHAHA
9/18 anonim válasza:
"A kommunizmusban senkinek sem rossz míg a kapitalizmusban nem mindenkinek jó."
Feltettél egy kérdést, amire a saját válaszodat akarod hallani (ami ráadásul hülyeség). Ennek sok értelme volt.
10/18 anonim válasza:
A kommunizmus, amitöl a naiv képzelöerök azért félnek mert a falanszter tömlöcét látják benne, meg fogja hozni az intividium valodi korszakát. (Magyarországon nem hal éhen senki!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!