Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ti szerettek Magyarországon...

Ti szerettek Magyarországon élni? Ha igen miért?

Figyelt kérdés
Én nem, semmi jót és szépet nem látok benne, azért kérdezem meg hátha valaki mond valami olyat amit én nem látok
2014. márc. 4. 18:51
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
91%

Én sok helyen éltem kisebb több időt Európában de valahogy itthon jobb.

Igazából nem a fizu miatt jobb vagy rosszabb nekem hanem pl

Londonban kifejezetten utálok lenni, sietnek az emberek, ha beragadok abban a nyamvadt beengedő kapuba a táskámmal úgy áttolja a mögöttem lévő mintha az élete múlna az átjutáson, a másik egyszerűen nincs normális, friss étel a boltokban. Nem tudok egy rendes friss meleg kilós kenyeret venni mert csak a zacskós szeletelt van. ha meg pékségben véletlen találok akkor csillagászati az ára.

Északon Norvégiában nyugodtabbak az emberek de hideg van sokszor és a túró borzasztó sós, amikor megpróbáltam az ottani ismerőseimnek túrós palacsintát csinálni néztek hogy Mo-n hogy ehetnek ilyen sz@rt...

Bécsben alapvető dolgokat nem tudtam boltban beszerezni, volt hogy egy napot kellett boltból boltba járkálnom hogy műanyag poharat meg tálat vegyek de lehet csak én voltam szerencsétlen 3 hónapig....

Párizsban nekem meg ahogy előttem írják nagyon sok volt a bevándorló, Londonban is de Párizsban sokszor elég veszélyesek voltak és néha még a nacionalizmusuk zavart. Amikor a néger francia magyaráz hogy ne angolul hanem franciául beszéljek mert itt azt beszélik és angolul meg se szólal ( pedig tud...) az már zavart.

Szóval lehet nekem ilyen hülyeségek miatt jobb itthon élni,biztosan csak megszokás kérdése ezek a dolgok, de a legfontosabb érv hogy magyar vagyok, magyarul szeretnék beszélni, itt van a családom, a barátaim. Minden ide köt sajnos vagy nem sajnos.

Én mindig büszke vagyok hogy magyarnak születtem. (Bármilyen kormány is legyen hatalmon.)

2014. márc. 4. 23:16
 22/26 anonim ***** válasza:
59%

Kb. Budapesten és az ország nyugati részén lehet megélni, a többi putri.

Vagy nincs munka, vagy van, de 100 ezer nettó alatti fizetéssel.

Ennyi Magyarország.

2014. márc. 4. 23:35
 23/26 anonim ***** válasza:
77%
Jó itt minden, csak lóvé nincs...
2014. márc. 5. 02:04
 24/26 anonim ***** válasza:
94%
Nem szeretek. A többi országok többségében nagyobb a társadalmi kiegyensúlyozottság. Itt folyton azt érzem hogy belőlem akarnak meggazdagodni, vagy legalább nyerészkedni. Például a szomszéd Ausztriában szabad vagyok, nem érzem ezt. Különös, de például ott érzem magam otthon. Pedig a németet sem beszélem jól, odakinn valószínű szegénynek számítok, mégis embernek néznek. Idehaza haszonállatnak néznek és azt szemlélik hogyan lehet belőlem hasznot húzni. Nyugat-Európában hamar szerzek barátokat, barátnőket. Pedig angolul sem beszélek valami jól. Idehaza meg jobb elkerülnöm az embereket, mert a Jó napot után az első szava a becsapásomra, haszonállatként való kezelésemre irányul. Ha munkát vállalok itt akkor lehetőleg ingyen akarják, ha meg megszagolják hogy pénzem van, akkor csőbe akarnak húzni még a szegények is. Ha meg elkerülöm az embereket, akkor valami idióta viselkedéssel zavarnak, például kutyát fog piszkíttatni a járdán az orrom előtt. Összefoglalóan: Magyarországon bosszúságot szeretnek okozni, Nyugat-Európában örömet. Nem mindegy. Amelyik külföldi azt mondja hogy imádja Magyarországot, annak agyára mehetett a hazájában a jólét és szenvedésre vágyik.
2014. márc. 5. 18:53
 25/26 anonim ***** válasza:
61%

Szeret a fene! De itt születtem, itt éltem 67 éves koromig. Ez a kérdés fel sem merült bennem! Persze most már a fiatalok számára nyitott a világ, próbálkozhatnak máshol is, összehasonlíthatják, hol jobb. De lehet más szempont is.Petőfi írta:

Miért aggódol, lelkem jó anyám,

Hogy kenyeretek barna, emiatt?

Hisz meglehet: ha nincs idehaza,

Tán fehérebb kenyérrel él fiad.

De semmi az! csak add elém, anyám,

Bármilyen barna is az a kenyér.

Itthon sokkal jobb ízü énnekem

A fekete, mint máshol a fehér.

2014. ápr. 13. 12:53
 26/26 anonim ***** válasza:
A magyarok tök hülyék! Úgy hogy igen, nagyon utálok itt élni én is!
2015. ápr. 25. 17:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!