Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ti szerettek Magyarországon...

Ti szerettek Magyarországon élni? Ha igen miért?

Figyelt kérdés
Én nem, semmi jót és szépet nem látok benne, azért kérdezem meg hátha valaki mond valami olyat amit én nem látok
2014. márc. 4. 18:51
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
27%

Ugyanezeket el lehet mondani minden országra... Mindenkinek a saját országának a lányai a legszebbek, minden országnak megvan a nemzeti itala, megvan a saját történelme és művészete, ugyanúgy a sport is, bár mondjuk a magyar sporton röhögtem egy jót.

Bár lemerem fogadni, hazajönnél és ha mákod van keresel 90 ezret, pár éven belül visszavágyódsz ausztriába...

2014. márc. 4. 20:08
 12/26 anonim ***** válasza:
51%
Elég sok helyen jártam már de én akkor is szeretek itt élni. Pedig nem vagyok az a húdenagy magyar. Nem olyan rossz ez mint amennyire megvagyunk róla győződve hogy az.
2014. márc. 4. 20:16
 13/26 anonim ***** válasza:
47%

Kedves11-es!

Röhögjél csak, de a nyári olimpián a sportolóink kitűnő helyezést értek el. Ahhoz képest,hogy az országnak nincsen 10 mio. lakosa...Láttad, hogy mit csinált annó Gyurta Dani és a többi úszó. (és csak úgy megsúgom,hogy Ausztria 0 érmet ért el) Szóval te csak ne röhögjél a magyar sporton, lehet,hogy fociban az utolsók vagyunk,de a vízi sportokban olyanok vagyunk mint a cápák.

És nem mindenhol vannak szép nők...Angliában olyan nők vannak,hogy a legnagyobb homófób is b*zi lesz (tisztelet a kivételnek).

És én azt szoktam hallani,hogy ha Mo.-on van egy jó iskolád,akkor jól keresel,szóval remélem,hogy nem kell majd visszamennem Ausztriába,ha majd egyszer haza megyek.

2014. márc. 4. 20:37
 14/26 anonim ***** válasza:
40%
Röhögök igen, de most már az utolsó mondatodon... Itt ahol sok diplomás megy a Tescoba pénztárosnak, meg a gyorséttermekbe... jaja, nagyon el lehet helyezkedni, hiába van az embernek diplomája... Egy országgal odébb nagyon képben elhetsz a dolgokkal, hogy mi van itt, ha annyira hű de jó helyzet lenne, akkor nem menne ki a sok diplomás külföldre, a sima szakmunkásokról nem is beszélve...
2014. márc. 4. 20:42
 15/26 anonim ***** válasza:
50%

14#

Jó, mindenki le sz#r itt téged, mert neked csak a pénz ami számít.

2014. márc. 4. 21:11
 16/26 anonim ***** válasza:
17%

Ahogy írtam, a legelején, egy országot nem csak akkor kell szeretni, hogyha 15 százalékos a GDP növekedése.

A pénzen kívül is léteznek dolgok.

2014. márc. 4. 21:12
 17/26 anonim ***** válasza:
54%

20:42,

A sok diplomás húz ki külföldre - nagy részük takarítani, némelyik mosogatni, a szerencsésebbek bejutnak a Mekibe, már amennyiben a lengyelek mellett beférnek...

2014. márc. 4. 22:05
 18/26 anonim ***** válasza:
Totál mindegy, jobban keresnek, és amíg ebben a világban mindent pénzért adnak, még a kaját is, addig szerintem nincs mit hozzá fűzni, sokra megy a sok nagymagyar, hogy hát jajj magyarorszag így szeretlek miközben nincs mit az asztalra tenni, a nagy magyar öntudatból nem fog senki sem jóllakni szerintem, meg interneten mindenkinek nagy a szája, hogy huhh így magyar, úgy magyar, nem a semmiért fogalmazott úgy ránk az egyik francia politikus, hogy a legegoistább népek egyike.
2014. márc. 4. 22:13
 19/26 anonim ***** válasza:

Már ne is haragudj de elég sokunknak vanmit az asztalra tenni.

Ezt meg ajánlom olvasásra, sokkal fontosabb mint a GDP.

[link]

2014. márc. 4. 22:26
 20/26 anonim ***** válasza:

Na igen, ez aztán nagyon sok mindent megmutat... kár, hogy az ilyesmik sosem fedik a valóságot, ugyanaz minthogy büszkén hirdetek, hogy 200.000 forint felett van az átlagfizetés, persze átlagot akkor könnyű venni, ha van pár milliós nagyságrendű fizetés máris elmozdítja a mutatót.

[link]

Meg ugye EU van, a szabályozásokat kapjuk rögtön, de a jó oldalaiból eddig semmi sem teljesült, euro MO-n 2050-re sem lesz.

2014. márc. 4. 22:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!