Ti szerettek Magyarországon élni? Ha igen miért?
Ugyanezeket el lehet mondani minden országra... Mindenkinek a saját országának a lányai a legszebbek, minden országnak megvan a nemzeti itala, megvan a saját történelme és művészete, ugyanúgy a sport is, bár mondjuk a magyar sporton röhögtem egy jót.
Bár lemerem fogadni, hazajönnél és ha mákod van keresel 90 ezret, pár éven belül visszavágyódsz ausztriába...
Kedves11-es!
Röhögjél csak, de a nyári olimpián a sportolóink kitűnő helyezést értek el. Ahhoz képest,hogy az országnak nincsen 10 mio. lakosa...Láttad, hogy mit csinált annó Gyurta Dani és a többi úszó. (és csak úgy megsúgom,hogy Ausztria 0 érmet ért el) Szóval te csak ne röhögjél a magyar sporton, lehet,hogy fociban az utolsók vagyunk,de a vízi sportokban olyanok vagyunk mint a cápák.
És nem mindenhol vannak szép nők...Angliában olyan nők vannak,hogy a legnagyobb homófób is b*zi lesz (tisztelet a kivételnek).
És én azt szoktam hallani,hogy ha Mo.-on van egy jó iskolád,akkor jól keresel,szóval remélem,hogy nem kell majd visszamennem Ausztriába,ha majd egyszer haza megyek.
14#
Jó, mindenki le sz#r itt téged, mert neked csak a pénz ami számít.
Ahogy írtam, a legelején, egy országot nem csak akkor kell szeretni, hogyha 15 százalékos a GDP növekedése.
A pénzen kívül is léteznek dolgok.
20:42,
A sok diplomás húz ki külföldre - nagy részük takarítani, némelyik mosogatni, a szerencsésebbek bejutnak a Mekibe, már amennyiben a lengyelek mellett beférnek...
Már ne is haragudj de elég sokunknak vanmit az asztalra tenni.
Ezt meg ajánlom olvasásra, sokkal fontosabb mint a GDP.
Na igen, ez aztán nagyon sok mindent megmutat... kár, hogy az ilyesmik sosem fedik a valóságot, ugyanaz minthogy büszkén hirdetek, hogy 200.000 forint felett van az átlagfizetés, persze átlagot akkor könnyű venni, ha van pár milliós nagyságrendű fizetés máris elmozdítja a mutatót.
Meg ugye EU van, a szabályozásokat kapjuk rögtön, de a jó oldalaiból eddig semmi sem teljesült, euro MO-n 2050-re sem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!