Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A zsidók a világ legokosabb...

A zsidók a világ legokosabb emberei? Ezért irányítják ők a földet?

Figyelt kérdés
nekem van félzsidó barátom és ő tényleg nagyon okos. meg másoktól is hallottam már.
2009. dec. 11. 13:05
1 2 3 4 5
 31/47 anonim válasza:
29%
Koztuk van a legtobb dorzsolt es ettol gazdag de en eszt nem okosnak becezem.Allszent es zsarnok. Dolgoztatjak az embert de ha fizetesre kerul a sor inkabb a fold ala bujna nemelyik. Nekem egy ilyen okos sok penzemmel tartozik amit remelem a mi istenunk majd behajt rajta. Mindenkinek erdeme szerint...Akinek ilyen baratja van tatsa magat jo tavol tole amig nem kesso.....Ket kocsi total karambolozik. Az egyik sofor zsido a masik egy katolikus pap. Hu de jo nem haltunk meg mondja a zsido ,erre inni kell es atnyujtsa az uveget a katolikus papnak. A pap jot kortyol. Most te igyal szoll a pap .A DEHOGY en hivom a .rendoroket elobb Mondja a Zsido....
2009. dec. 14. 20:47
 32/47 anonim ***** válasza:
68%

Én vágom, hogy nincs ékezeted, de:

Koztuk van a legtobb dorzsolt es ettol gazdag (alany?) (,) de en eszt (ezt) nem okosnak becezem. (helytelen szerkesztés) Allszent (álszent) es zsarnok. (ki/kik? nincs alany) Dolgoztatjak az embert (,) de ha fizetesre kerul a sor (,) inkabb a fold ala bujna nemelyik. Nekem egy ilyen okos sok penzemmel (nem kell birtokos) tartozik (,) amit remelem a mi istenunk majd behajt rajta. Mindenkinek erdeme szerint... (mit érdeme szerint?) Akinek ilyen baratja van (,) tatsa magat jo tavol tole (,) amig nem kesso (késő)..... (csak 3 pont kell) Ket kocsi total karambolozik. Az egyik sofor zsido a masik egy katolikus pap. Hu (,) de jo (,) nem haltunk meg (-) mondja a zsido (-) ,erre inni kell es atnyujtsa (átnyújtja) az uveget a katolikus papnak. A pap jot kortyol. Most te igyal (-) szoll (szól) a pap .()A (,) DEHOGY (,) en hivom a .rendoroket elobb (-) Mondja (nem kell nagybetű) a Zsido (nem kell nagybetű).... (elég 3 pont).

28 hiba, hány sorban is, hétben?

Tudom, nem vág a témába, de ez már kegyetlenség. Ne csodálkozz, ha az emberek nem veszik a fáradtságot, hogy elolvassák, amit írtál.

Egyébként külföldi vagy? Vagy óvodás?

2009. dec. 14. 22:48
 33/47 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem nagyon szorgalmas, teljesítmény-orientált nép és a kitartásuknak, ambíciójuknak köszönhető, hogy sokat értek el. Mivel eleve a szülők ilyen mintát adnák át, a gyerekeik is dolgosak lesznek. Azt nem hiszem, hogy genetikailag intelligensebbek más népeknél, hanem ők kihozzák magukból a maximumot, pedánsak és tanulékonyak.
2009. dec. 15. 12:17
 34/47 anonim ***** válasza:
100%
12:17 Izrael dilettáns és önsorsrontó politikája az élő példa arra, hogy a zsidók semmivel sem okosabbak, szorgalmasabbak, életrevalóbbak stb. más népeknél.
2009. dec. 15. 17:39
 35/47 anonim válasza:
39%
Elottem szolo,genetikailag nagyon okosak,muveltek . Mivel magyarazzak a sok szellemi fogyatekos utodokat.?
2009. dec. 19. 03:33
 36/47 anonim ***** válasza:
83%

"genetikailag nagyon okosak,muveltek"

Sem az okosság, sem a műveltség nem a génektől függ.

2009. dec. 19. 12:25
 37/47 anonim ***** válasza:
Már mióta nem függ az okosság a génektől?
2009. dec. 19. 12:39
 38/47 anonim ***** válasza:
A génektől az IQ függ. Okosnak lenni nem azonos a magas íkútesztmegoldó képességgel, bár van összefüggés.
2009. dec. 19. 15:05
 39/47 anonim válasza:
7%
Honan szedet hogy dolgosak ?. Ugylatom te meg nem tudsz roluk semmit . A vilag leg trehanyabb emberei.Latal-e zsidolakott teruletet sabasz utan? Nem lehet a szemettol kozlekedni. Ha valamit leejt ingabb belerug mint hogy folvegye. A hazakba ha mas nem takarit ki utanuk a kosz eszi meg oket . Igy csak a lapostetu. Dolgosak,Tudod nekik az is nagy munka ha eljutnak a zsinagogaba,
2010. jan. 8. 01:59
 40/47 anonim ***** válasza:
.
2010. jún. 26. 10:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!