A zsidók a világ legokosabb emberei? Ezért irányítják ők a földet?
Én vágom, hogy nincs ékezeted, de:
Koztuk van a legtobb dorzsolt es ettol gazdag (alany?) (,) de en eszt (ezt) nem okosnak becezem. (helytelen szerkesztés) Allszent (álszent) es zsarnok. (ki/kik? nincs alany) Dolgoztatjak az embert (,) de ha fizetesre kerul a sor (,) inkabb a fold ala bujna nemelyik. Nekem egy ilyen okos sok penzemmel (nem kell birtokos) tartozik (,) amit remelem a mi istenunk majd behajt rajta. Mindenkinek erdeme szerint... (mit érdeme szerint?) Akinek ilyen baratja van (,) tatsa magat jo tavol tole (,) amig nem kesso (késő)..... (csak 3 pont kell) Ket kocsi total karambolozik. Az egyik sofor zsido a masik egy katolikus pap. Hu (,) de jo (,) nem haltunk meg (-) mondja a zsido (-) ,erre inni kell es atnyujtsa (átnyújtja) az uveget a katolikus papnak. A pap jot kortyol. Most te igyal (-) szoll (szól) a pap .()A (,) DEHOGY (,) en hivom a .rendoroket elobb (-) Mondja (nem kell nagybetű) a Zsido (nem kell nagybetű).... (elég 3 pont).
28 hiba, hány sorban is, hétben?
Tudom, nem vág a témába, de ez már kegyetlenség. Ne csodálkozz, ha az emberek nem veszik a fáradtságot, hogy elolvassák, amit írtál.
Egyébként külföldi vagy? Vagy óvodás?
"genetikailag nagyon okosak,muveltek"
Sem az okosság, sem a műveltség nem a génektől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!