Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A zsidók a világ legokosabb...

A zsidók a világ legokosabb emberei? Ezért irányítják ők a földet?

Figyelt kérdés
nekem van félzsidó barátom és ő tényleg nagyon okos. meg másoktól is hallottam már.
2009. dec. 11. 13:05
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
54%
jólvan, újra kérem valaki sorolja már fel ezeket a nagy vezető befolyású emberkéket akik mind zsidók.
2009. dec. 11. 15:40
 12/47 anonim ***** válasza:
72%

"Egyébként a világ 100 leggazdagabb embere toplistán is szerepel nem egy zsidó..."

Meg pl Orosz is. Akkor ők is irányítják a Földet? Meg biztos van ott arab olaj sejk, akkor az arabok irányítják a Földet? Meg biztos ott van pár amerikai nem zsidó, akkor az amerikaiak irányítják a Földet? Ha ennyien állnak egyszerre a kormányrúdnál merre megyünk?

2009. dec. 11. 15:46
 13/47 anonim ***** válasza:
36%

15:46

Akkor a gyengébbek kedvéért leírom ha nem lenne egyértelmű: nem gondolom hogy ők irányítják a földet, de közülük is van nagy hatalmú ember, írtam hogy talán miért(vallás).

Ugyanis a földet nem 1 ember irányítja.

2009. dec. 11. 16:01
 14/47 anonim ***** válasza:
82%
Fogalmazzunk úgy, hogy a zsidóság a lélekszámához viszonyítva jelentősebb arányban vesz részt a közéletben politikában és gazdaságban, mint más nemzeti faji hovatartozású személyek. Jelentős összetartás és konspirációs képesség jellemzi őket.
2009. dec. 11. 16:18
 15/47 anonim ***** válasza:
84%

"A zsidók a világ legokosabb emberei?"

Ugyanakkora baromság, mint azt állítani, hogy a zsidók alsóbbrendű faj, vagy kártevők stb.

"Ezért irányítják ők a földet?"

Hát, ha van földbirtokuk, azt lehet. A Földet? Azt nemigen, egyetlen zsidó állam van, Izrael, és azt is épp hogy kézben bírják tartani.

"A legtöbb fontosabb pozíciót zsidók töltik be."

A legfontosabb pozíciók a világon: az amerikai elnök, az orosz elnök és a kínai elnök. Melyik zsidó? A nagyhatalmak vezetői között egyetlen zsidó SZÁRMAZÁSÚ ember van, Sarkozy. De ő hangsúlyozottan franciának tartja magát.

2009. dec. 11. 18:18
 16/47 anonim ***** válasza:
70%

"Jelentős összetartás és konspirációs képesség jellemzi őket."

Fingod sincs róla, mi az a konspiráció.

Összetartás egyébként a legtöbb népet jellemz, sőt, valószínűleg, mindegyik "összetart" ellenséges környezetben vagy kisebbségben.

2009. dec. 11. 18:20
 17/47 anonim ***** válasza:
41%
Én úgy tudom, a rákemberek irányítják a Földet.
2009. dec. 11. 19:33
 18/47 anonim ***** válasza:
48%

a világot a nagy nemzetközi bankok, ügynökségek, szervezetek, titkos társaságok irányítják

ezek vezetői 80%-ban zsidók

(vallásilag nem, csak származásilag)

európai központi bank

nemzetközi valutaalap

amerikai jegybank (federeal reserve)

világbank

bildelberg csoport

nközi fizetések bankja

stb.

2009. dec. 11. 20:30
 19/47 anonim ***** válasza:
24%

"A legfontosabb pozíciók a világon: az amerikai elnök, az orosz elnök és a kínai elnök."

Nem tudom mit jelent nálad a fontos szó, de mindenesetre a legbefolyásosabb emberek nem ők. De nem akarok erről most vitát nyitni, neked ez a véleményed, nekem meg az hogy ennek a tagjai sokkal befolyásosabbak:

[link]

Nem tudom mennyi zsidó van közöttük, meg azt se hogy a főfő góré Rockefeller és Rothschild zsidók e.

2009. dec. 11. 20:34
 20/47 anonim ***** válasza:
25%

jaja

Rockefeller és Rotschild családok óriásiak!

egy USA elnök nuku hozzájuk képest

mert még Bush / Obama is megalázkodva, földig hajbókolva közelít hozzájuk

tudja, ha elvesziti bizalmukat, nem lesz annak jó vége

(lásd kennedy elnököt - azt mondta nekik hogy NEM, húzzatok el, hagyjátok élni amerikát - erre agyon is lőtték a cia-sok)

2009. dec. 11. 20:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!