Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A zsidók a világ legokosabb...

A zsidók a világ legokosabb emberei? Ezért irányítják ők a földet?

Figyelt kérdés
nekem van félzsidó barátom és ő tényleg nagyon okos. meg másoktól is hallottam már.
2009. dec. 11. 13:05
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
0%

"a világot a nagy nemzetközi bankok, ügynökségek, szervezetek, titkos társaságok irányítják"

Nem rossz, hogy titkosak, ehhez képest ennyit tudsz róluk. Vagy ökörséget írsz, vagy nagy titkok tudója, beavatott zseni vagy. Melyiket tartsam valószínűbbnek?

2009. dec. 12. 08:17
 22/47 anonim ***** válasza:
24%

"De nem akarok erről most vitát nyitni, neked ez a véleményed, nekem meg az hogy ennek a tagjai sokkal befolyásosabbak:

[link]

Értem. Szóval Pl. Gyurcsány és Vranitzky fontosabb Obamánál, Sarkozynél és Hu Csin-taonál, mert az előbbiek ott vannak a bilderbergerek között, az utóbbiak nem.

Szoktál gondolkodni is, mielőtt írsz, vagy csak amolyan fingásszerűen jön belőled a szöveg?

A Bilderberg-csoport egy think tank. Sőt, mivel a működése nem folyamatos, ezért inkább konferenciasorozatnak lehet nevezni. Nincs végrehajtó apparátusa, nincsenek irányító jogkörei. Fogalmad sincs, mit jelent a politikai hatalom, ha azt hiszed, hogy a B.-csoportnak hatalma van. A tagjai közt sok hatalmas van, de nem minden nagyhatalmú ember tag, és nem mint B.-csoport-tagoknak, hanem egyénileg van hatalmuk. A B.-csoport nem cselekszik egységesen.

2009. dec. 12. 08:24
 23/47 anonim ***** válasza:
25%
NEM OKOSABBAK AZ ÁRJÁKNÁL CSAK TÖRTETŐBBEK ÖSZETARTÓBBAK ALJASABBAK GÁTLÁSTALANABBAK ÉS KEGYETLENEBBEK EZÉRT KÖNYEBBEN HATALOMRA JUTNAK.
2009. dec. 12. 13:16
 24/47 anonim ***** válasza:
52%
Én a veszélyesebbnek tartom időnként az érthető módon kialakult, de olykor túlzott komplexusukat - annak minden szokásos következményével együtt...
2009. dec. 12. 13:21
 25/47 anonim ***** válasza:
73%

08:24

Mondtam, hogy nem kéne róla vitázni, akkor meg mi szzüksé van erre a felesleges szőrszálhasogatásra b+? Pláne úgy hogy te magad is leírtad miért felesleges.

"A tagjai közt sok hatalmas van, de nem minden nagyhatalmú ember tag, és nem mint B.-csoport-tagoknak, hanem egyénileg van hatalmuk"

Én sem azt írtam, hogy a B. csoport a legbefolyásosabb, hanem a tagjai. Nem feltétlenül minden tagja.

Egyébként obama azt mondta amint elnök lesz megszünteti a háborút. Megszüntette? Nem. Ennyit a befolyásról.

2009. dec. 12. 14:19
 26/47 anonim ***** válasza:
26%

Sztem nincs olyan h bizonyos "cimkézett" emberek ,embercsoport a legokosabbak.

Ők írányitanák az emberiséget.?

Engem biztos nem.És Téged? Téged sem?

talán közvetve ,de ez mindig oda vissza játszik.

Egyébként van gazdag ,okos meg nem gazdag nem okos zsidó ismerősőm is.

2009. dec. 13. 00:40
 27/47 anonim ***** válasza:
43%

A zsidók lehet okosak, de a genetikai felépítésük a beltenyészet eredményeképp egyre csak romlik. Nagyobb gyakorisággal születnek náluk fogyatékos gyerekek, mint a többi fajnál.

A földet meg sajnos (EGYELŐRE) tényleg irányítják az USA-val és az EU-val karöltve. A kőolajért és a vízlelőhelyekért háborúznak (pl.: irak) mindenféle nevetséges indokok miatt. Nekünk is ez lesz a sorsunk, hiszen földrajzi szempontból jó elhelyezkedésünk van. Persze itt nem fognak háborúzni, hanem fokozatosan felvásárolják Mo.-t, és ez anno a MNB felvásárlásánál kezdetét is vette. Később majd a kedves "külföldi befektetők" a világpiaci ár harmadáért juthatnak itt földhöz, minket meg elzavarnak. Ezt egyébként az Echo-n megmondta Szaniszló is, hozzáteszem, nagyon igaza van.

Kicsit elkanyarodtam az eredeti témától. Megjegyezném még, hogy világviszonylatban a zsidóké a média, már majdnem teljesen. Bárkit lehallgathatnak, bárkiről szerezhetnek info.-t és egy szempillantás alatt tönkretehetik bárkinek az életét. És mindezt azért mert a Talmud gójgyűlöletre és világuralomra buzdít.

2009. dec. 13. 12:36
 28/47 anonim ***** válasza:
0%

14:19

"Én sem azt írtam, hogy a B. csoport a legbefolyásosabb, hanem a tagjai. Nem feltétlenül minden tagja."

Ha így érted, akkor viszont minek a B-csoportra hivatkozni? Miért nem egyszerűbb azt mondani, hogy pl. "A világ vezetői a G20-ak államfői és kormányfői"? Az még igaz is lenne. Persze nem olyan hűdeizgi, mint a drábikiánus összeesküvéselméletek.

2009. dec. 13. 16:58
 29/47 anonim ***** válasza:
11%

>.<'

Tanulj már meg olvasni.

Azért hivatkoztam a b-csoportra mert azt írta valaki, hogy a 3 nagyhatalom elnöke a legfontosabb ember a világon. Arra írtam, hogy de a b.-csoport tagjai a legbefolyásosabb emberek. A többi nem érdekel hogy neked mi a véleményed a b-csoportról meg drábikról, majd ha valaki azt írja neked hogy téged manipulálnak a zsidók meg b.-csoport tagok, akkor nekik mondjad hogy összeesküvés, meg ilyenek, engem nem érdekel, nem ez volt most téma.

2009. dec. 13. 18:05
 30/47 anonim ***** válasza:
56%

Máshova is beidéztem már, de is is jól illik. Kérem a vadembereket, hogy egy kicsit ők is gondoljanak bele. Vagy legalább próbálják meg...

„Én zsidó vagyok? Hogyhogy zsidó vagyok? Mi az? Sárga vagyok én, vagy zöld vagy kék vagy milyen? Éppen olyan testszín vagyok, mint a magyarok. Kinek az ideája volt, hogy én itt zsidó legyek? Nekem bizony isten eszem ágába se volt, hogy zsidó leszek majd, ha megszületek.

Itt várt a világon ez a buta meglepetés, mikor itt kiszálltam. Nekem itt zsidónak kell lenni. Miért? Én magamban, mikor nem gondolok erre, abszolúte nem vagyok zsidó, egy fiú vagyok, a szerelem a hazám, és az istenem a halál! És valaki rám néz, és az tudja, hogy én zsidó vagyok. Mintha ránéznék valakire, akiről tudják, hogy az lopott egyszer! És nekem a szememmel ki kell tartanom ezt a vádat vagy ráfogást vagy elnézést vagy mi az, hogy az embert zsidónak veszik. És nekem úgy kell néznem, hogy igenis, rendben van, jól van, zsidó vagyok. Pedig énbennem ez egyáltalában nincs elintézve.

Én az egész dologgal nem vagyok tisztában. Nem vagyok ebbe beleegyezve, se belenyugodva, csak ráhagyom, hogy zsidó vagyok, mit csináljak? Engem kérdeznek, mikor rám néznek. Mit feleljek? Én egyszerűen elnevetném magam: de kérlek, hisz ez egy őrült ostobaság, csak nem fogunk ebben az érdekes életben ilyesmivel is foglalkozni? Sokszor úgy voltam vele, mintha az egész csak egy rossz vicc lenne, amit énellenem találtak ki, hogy ilyen butaság miatt is szenvedjek. Egész életemben zsidó legyek!

Tessék talán felosztani ezt, mint a katonaságot vagy mint egy közmunkát, mindenki szolgáljon, mondjuk, egy évet, mint zsidó, ha már okvetlenül kell valaki zsidó is legyen, azonkívül, hogy ember.”

125 éve született és 56 éve halt meg Szép Ernő.

2009. dec. 13. 18:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!