Mennyire van igaza a tanárunknak a zsidókkal kapcsolatban?
Végzős gimnazista vagyok és ma volt egy kis időnk történelmen és beszélgettünk erről-arról.
A történelemtanárunkat nagyon szeretjük, mivel elfogultság nélkül tanít.Tehát nem visz ideológiát Horthyhoz, Trianonhoz, a Kádár rendszerhez meg a többihez.Mindig elmondja a negatívumokat és a pozitívumokat.
Ő se nem jobboldali, sem baloldali.
Ma viszont beszélgettünk kicsit a zsidókról.A tanárunk elég jól nyomon követi a politikai eseményeket, erről a MAZSIHISZ-es vitáról volt szó.Mondta, hogy a zsidók utálják a jobboldali pártokat és egy jobboldali pártnak sokkal jobban kell úgymond "nyalizni" a zsidók felé, mint egy nem jobboldalinak, ugyanis a zsidók csak a baloldali és a liberális pártokat szeretik.
Még azt is mondta, hogy a zsidók irányítják a globális médiát és a gazdaság terén is hihetetlen nagy befolyásuk van.
Erre azt mondta, hogy ezt kimondani nem antiszemitizmus, hanem tény.
Az én véleményem szerint igaza van, a zsidóknak elég messze elér a keze.De, kíváncsi vagyok mások véleményére is.
1. A Rockefellerek nem zsidok, semmi kozuk a zsidokhoz.
2. A halataborokban EPPEN UGY gyilkoltak a gazdag zsidokat, mint a szegenyeket. (Osszeszedni meg jobban akartak oket, mint a szegenyeket, hiszen toluk tobbet lehetett rabolni).
3. Ha valaki NAGYON gazdag volt, akkor annak ESETLEG volt eselye arra, hogy szokni tudjon, es hogy KULFOLDON befogadjak. (Persze csak akkor, ha a vagyonat is tudta szoktetni, mert a PENZ ELLENEBEN fogadtak be).
"A Rockefellerek nem zsidok, semmi kozuk a zsidokhoz"
Ezt mondtam. Nem attól gazdagok mert zsidók, hanem mert bankárok. Radnóti is zsidó volt, de olyan szegény hogy nem tudta megvásárolni a szabadságát. Gazdagnak meg nem az számít az én nézőpontomban akinek van két arany ékszerész boltja, hanem akinek milliárdos olajvállalata, bankjai vannak. Márpedig Rockefellernek ott volt a Standard oil ami nagyon szépen pumpálta a náciknak az olajat. Vagy Bush bankok akik a vasipar nagy részét fedezték.
Szóval még egyszer nem az a lényeg ki a zsidó, hanem hogy kinek van pénze. http://www.youtube.com/watch?v=hnsjdj2ZGSo
Nem egyforma gondolkodású egyik nép sem. Akinek pénze van azé a hangosabb szó, lehet ez nemsoká Buddhizmus lesz mert kínában elég sok van. A népcsoportok lényegtelenek a pénz ami számít.
Ami szomorú, hogy nem kevesen megeszik az ilyen sunyi badarságokat.
A tanárod jó példa arra, milyen sunyi, alamuszi módon ültetik el egyesek a még tájékozatlan gyerekekben a zsidógyûlöletet.
Igaz, hogy a zsidók között sok a a baloldali és sok a liberális is, de vannak jobboldaliak is, onzervatívok is. ( Mellesleg nem minden baloldali liberális és nem minden liberális baloldali - ezt is mondta? )
Rég volt, de érdemes megjegyezni: 1919-ben a lenin-fiúk kb annyi zsidót akasztottak, mint késõbb a prónay-héjjas különítmény. Merthogy a zsidók között is voltak, akik az ellenforradalom mellett voltak, olyanok is akik résztvettek benne.
Ami a "nyalizást" illeti, hááát ... én láttam már zsidókat, akik jobboldali pártnak "nyaliztak".
Az meg, hogy " a zsidók irányítják a globális médiát és a gazdaság terén is hihetetlen nagy befolyásuk van" - mondanám, hogy marhaság, de nem egyszerûen az, hanem bizony ez a zsidóellenesk propagandaszövege. Mellesleg persze hogy nem igaz.
Aki esetleg be akarja bizonyítani, szívesen eolvasom a kimutatást a TELJES globális médiáról, ki mindenki irányítja konkrétan és közûlük konkrétan kik zsidók?
++++++++
tegnap 17:08
Abban igazad van, hogy "EPPEN UGY gyilkoltak a gazdag zsidokat, mint a szegenyeket. (Osszeszedni meg jobban akartak oket, mint a szegenyeket, hiszen toluk tobbet lehetett rabolni). "
Erre két konkrét példa: Richter Gedeon, a Richter Gyóyszergyár alapítója és tulajdonosa ( vagy fõrészvényese ) bizonyára nem volt szegény ember, mégis belelõtték a Dunába.
A Weiss család ( a csepeli Weiss Manfréd Mûvek tulajdonosai ) megúszták, kimehettek Amerikába. Az ár: 200 ezer dollárért eladták az egész gyárkomplexumot ( tehát lényegében teljes vagypnukat ) az SS-nek. ( Igaz, 200 ezer USD akkor nem kevés pénz volt, de az egész csepeli gyárkomplexumhoz képest ? )
Abban is, hogy akinek pénze van azé a hangosabb szó, függetlenül attól, hogy zsidó, vagy kínai, vagy épp katari.
Viszont a Neturi Kartás video teljes tévedés, õk ugyanis egy maroknyi kisebbség, 50-en ha vannak és a világon MINDEN zsidó vallási közösség elítéli õket. Kivát a valódi ortodoxok. ( Honlapokon is, pl ou.org, chabad.org, yeshiva.co, de néhány igen komoly ortodox rabbi véleményét személyesen hallottam. )
Persze, ha arra hozad példának, hogy katari vagy iráni pénzzel néhány zsidót is rá lehet venni, hogy a zsidók ellen beszéljen, arra jó példa. És persze, nem tudjuk, mi történt a jelenet elõtt. Meg voltaképp azt sem, tényleg neturei kartás zsidók, vagy szélhámosok, akik beöltöztek.
( Csak mert néhány éve Tomcat ( Polgár Tamás ) haverja öltözött be ilyen öltözékbe ( persze jelmezkölcsönzõbõl, a pajesszal együtt ) és úgy "adott interjút" haverjának a Batthyányi örökmécsesnél.
Tudja -e,hogy a Dunába lövést kik honosították meg kis hazánkban?.....
1919.-ben a Lenin-fiúk,akik bizony zömükben galíciai bevándorlók,vagy azok gyerekei voltak.A Lánchíd alatt volt egy emléktábla,amíg valakik össze nem törték,a két Hollánra emlékeztetett,akiket azért vertek össze és lőttek a Dunába,mert "burzsuj" képük volt.Szentendrén áll egy vaskereszt a Duna partján,ott a papot lőtték a vízbe, mert "csuhás" volt. De a vörös terror rémségeit nyugodtan lehet "relativizálni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!