Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi lett volna a román szurkoló...

Mi lett volna a román szurkolókkal ha Magyarországra jönnek? Mi a véleményed bizonyos magyar drukkerekről a bukaresti történésekkel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Tegnap hallhattuk/láthattuk,hogy még Bukarestben is többen nekiestek a románoknak a magyarok közül, ami azért elég nagy bátorság, ha csak a szurkolókat nézzük akkor 3 ezer magyar 50 ezer román ellen.

De akkor mi történik ha a románok jönnek ide?Egyszerűen megölik őket?Mert komolyan, ez azért nem semmi, és akkor még a legszélsőségesebbek nem is voltak kint...

Én csak az este 8-ig történt eseményekről tudok, ami a meccs után történt arról jelenleg nincs infóm, nem tudom hogy voltak egy újabb verekedések, hány magyart állítottak elő és hány került kórházba, de annak ellenére, hogy már tegnap este több magyar került kórházba, azért szerintem mi sem voltunk ártatlanok, tehát most végre nem az ártatlan magyarokra támadtak ok nélkül, hanem volt ok is, és kivételesen nem az ártatlanok estek "áldozatul".(vagy azok is, de nem csak azok, ez is jobb)

Szerencse,hogy engem nem tudok lepontozni, de én azt mondom,hogy ez a helyes amit ott tettek a magyar drukkerek, mindig csak beszélnek arról,hogy fúj románok, megdögletek, de aztán őket verik péppé az utcán, most viszont végre egyszer mi voltunk a bátrak és a szín román városban bátran esett neki a románoknak az a kevés magyar.

És erre mondom hogy lehet,hogy megint megvertek minket a pályán is és az utcán is, de most legalább végre,végre nem csak az volt az áldozatok bűne,hogy magyarok, hanem hogy provokáltak.(a magyarságuk mellett)

2013. szept. 7. 11:13
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
88%
Fekete zsákban haza szállították volna őket.
2013. szept. 7. 11:28
 2/21 anonim ***** válasza:
94%
A foci senkit sem érdekel, csak lehessen valahol verekedni. Miért nem a boxot támogatják Magyarországon?
2013. szept. 7. 11:44
 3/21 anonim ***** válasza:
92%
A foci, és a szurkolás nem arról szól (nem arról kellene, hogy szóljon), hogy odamegyünk a másik városba/országba, és szétverünk mindent, amit lehet. Amíg ez így van, addig ne csodálkozzanak az ún. focidrukkerek, hogy állatként bánnak velük. Mert azok, úgy viselkednek.
2013. szept. 7. 11:45
 4/21 anonim ***** válasza:
78%
Ezek a "nagyonbátor" magyar "drukkerek" a meccs (???) után hazajöttek, az erdélyi magyarok viszont ott maradtak. A románok dühének meg gúnyolódásának kitéve. Nem ártana ezen is elgondolkodni....
2013. szept. 7. 11:55
 5/21 A kérdező kommentje:

Ugyan már, mindenki tudja,hogy ez a meccs nem csak egy meccs volt.Ez sokkal több volt annál, mind a tétjét tekintve, de még politikailag is.

Viszont ha megint csak minket vernek meg az utcán, akkor meg azt írnátok,hogy "Ostoba szélsojobbosok, csak a szátok jár, megint megvertek titeket, jár a szátok de semmit sem csináltok" és most mg tessék, most jön az,hogy micsoda primitív dolog.

Akkor mit kell csinálni?!

Az meg,hogy az erdélyi magyarok ottmaradtak...igen.Ha kiállunk mellettük az baj, mert rajtuk csattan az ostor.Ha nem állunk ki mellettük akkor is.Mi lenne a helyes?

Továbbá nem azért bánnak így velünk a románok mert mi is iylenek vagyunk.Szerinted ha mi kezdeményeznénk egy békés,baráti együttműködés akkor minden szép és jó lenne, mindenki békében élne, vagy a románok addig nem nyugodnának amíg nem lesz egy szín román országuk?!..bizony...

2013. szept. 7. 12:00
 6/21 anonim ***** válasza:
6%

"Ha kiállunk mellettük az baj, mert rajtuk csattan az ostor."

Abban mi a kiállás, hogy néhány száz kopasz, kigyúrt baromagyú nekiront a román rendőröknek? :)))

2013. szept. 7. 12:17
 7/21 anonim ***** válasza:
33%

"Ugyan már, mindenki tudja,hogy ez a meccs nem csak egy meccs volt.Ez sokkal több volt annál, mind a tétjét tekintve, de még politikailag is."

LOL.

Mi lett volna ebben több mint egy foci meccs? 100 éves sérelmet akarnak megtorolni azzal, hogy nekimennek a zsaruknak? Ezen csak röhögni lehet.

Az ilyen "harcokat" mindig az ittas, agyilag visszamaradottak csinálják. Normális ember tudja, hogy ezzel csak az országot és a mostani esetben az erdélyi magyarokat hozzák kellemetlen helyzetbe.

2013. szept. 7. 12:28
 8/21 A kérdező kommentje:

Én nem hallottam,hogy magyarok rendőrökre támadtak volna.

A stadionban rá akartak rontani a román szurkolókra, de ezt a román rendőrök megakadályozták, illetve a stadion előtt a románok akartak a magyarokra támadni, de ezt a román rendőrök szintén megakadályozták és ezért a románok kövekkel és üvegekkel kezdték el dobálni a rendőröket.

2013. szept. 7. 12:31
 9/21 anonim ***** válasza:
33%

"Én nem hallottam,hogy magyarok rendőrökre támadtak volna.

A stadionban rá akartak rontani a román szurkolókra, de ezt a román rendőrök megakadályozták"

:D:D

na mindegy, majd az oszt.főnököd elmagyarázza.

2013. szept. 7. 12:35
 10/21 A kérdező kommentje:

A románokra támadtak rá és ez ellen közbeléptek a rendőrök.

Tehát nem a rendőrökre támadtak.Illetve ők is románok, de most a rendőr és a román két külön dolog, függetlenül,hogy mindkettő feltehetőleg román.

Az pedig szerintem nem minősül támadásnak, hogy megpróbálnák áttörni rajtuk mert nem ők a cél.

Ha én egy verekedést megakadályozok és a támadó fél próbál rajtam átjutni, akkor nem engem támad, de mindegy majd anyukád elmagyarázza.

2013. szept. 7. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!