Mi lett volna a román szurkolókkal ha Magyarországra jönnek? Mi a véleményed bizonyos magyar drukkerekről a bukaresti történésekkel kapcsolatban?
Tegnap hallhattuk/láthattuk,hogy még Bukarestben is többen nekiestek a románoknak a magyarok közül, ami azért elég nagy bátorság, ha csak a szurkolókat nézzük akkor 3 ezer magyar 50 ezer román ellen.
De akkor mi történik ha a románok jönnek ide?Egyszerűen megölik őket?Mert komolyan, ez azért nem semmi, és akkor még a legszélsőségesebbek nem is voltak kint...
Én csak az este 8-ig történt eseményekről tudok, ami a meccs után történt arról jelenleg nincs infóm, nem tudom hogy voltak egy újabb verekedések, hány magyart állítottak elő és hány került kórházba, de annak ellenére, hogy már tegnap este több magyar került kórházba, azért szerintem mi sem voltunk ártatlanok, tehát most végre nem az ártatlan magyarokra támadtak ok nélkül, hanem volt ok is, és kivételesen nem az ártatlanok estek "áldozatul".(vagy azok is, de nem csak azok, ez is jobb)
Szerencse,hogy engem nem tudok lepontozni, de én azt mondom,hogy ez a helyes amit ott tettek a magyar drukkerek, mindig csak beszélnek arról,hogy fúj románok, megdögletek, de aztán őket verik péppé az utcán, most viszont végre egyszer mi voltunk a bátrak és a szín román városban bátran esett neki a románoknak az a kevés magyar.
És erre mondom hogy lehet,hogy megint megvertek minket a pályán is és az utcán is, de most legalább végre,végre nem csak az volt az áldozatok bűne,hogy magyarok, hanem hogy provokáltak.(a magyarságuk mellett)
"Ugyan már, mindenki tudja,hogy ez a meccs nem csak egy meccs volt."
Ez az esetleges VB-szereplésünk szempontjából egy fontos meccs volt.
"Ez sokkal több volt annál, mind a tétjét tekintve, de még politikailag is. "
Tétje volt, természetesen nem is kicsi. A foci szempontjából legalábbis. De politikailag? Mitől lesz most rosszabb (jobb?), hogy kikaptunk? Mitől lett volna jobb (rosszabb?), ha nyerünk? Politikailag, és nem a sport szempontjából. Változik valami ezzel az eredménnyel akár az itthoni, akár az erdélyi magyarokkal szemben való hozzáállásukban a románoknak? Változna valami, ha nyerünk?
Nem, nem egy focimeccsen múlik, hogy jobb lesz-e a kapcsolat két ország között. Igazából azt szeretném látni egy válogatott meccsen, hogy egy fradista, egy újpesti, és kispesti és egy mtk-s B-közepes összeölelkezve ordítja, hogy "Ria-Ria-Hungária!". Amíg a szurkolók erre képtelenek, addig nem is érdemlik meg, hogy a csapatuk nyerjen.
"Viszont ha megint csak minket vernek meg az utcán, akkor meg azt írnátok,hogy "Ostoba szélsojobbosok, csak a szátok jár, megint megvertek titeket, jár a szátok de semmit sem csináltok" és most mg tessék, most jön az,hogy micsoda primitív dolog. "
Igen, védd meg magad az utcán, AMIKOR RÁDTÁMADNAK. De rátámadni másokra? Az olyan cigánydolog, azt hagyd meg nekik. Kimenni Bukarestbe balhézni az nem a magad megvédése, hanem támadás. Ilyen szempontból egy szélsőjobbos semmivel sem emberibb, mint az általa gyűlölt cigányok.
"Én nem hallottam,hogy magyarok rendőrökre támadtak volna. "
Itthon se szokott egyetlen egy "focidrukker" sem rátámadni a rendőrökre. Soha. Semmilyen körülmények között. Ugye?
"Továbbá a románok egész biztos megtámadták a saját rendőreiket, tehát nem tudom miről beszélünk."
Az meg legyen a románok belügye. Senki sem állítja, hogy a román "szurkolók" jobbak e tekintetben, mint a magyarok.
Most hogy jön ide a magyar szurkoló a magyar rendőr ellen?
Igen előfordul, nem rég ítélték el azt aki egy csatornafedelet hajított a rendőrök közé.
De a magyar szurkolók tudtommal nem támadtak román rendőrökre, a románok meg még a magyarok ellen vívott "csatában" is képesek a sajátjaikra támadni.
Ha pedig két magyar csapat játszik egymás ellen akkor nehezen tudják eldöntetni,hogy a rendőröket vagy egymást utálják e jobban, de ez szinte mindenhol így van.
Magyaroktól mégis mit vártok?
A magyar emberek nagy része itthon is csak hőbörög és gyűlöl mindent és mindenkit, hát akkor más országban más népekkel ugyan hogyan viselkednének?
"Két tucat magyar szurkolót állítottak elő Bukarestben, ja igen az ottani rendőrök nem bántak kesztyűs kézzel velük. De ezért vannak tartva."
A szurkoló csürhe sem azért van "eltartva", hogy ezt csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!