Nem akarom ide is belekeverni a cigányokat, de hát ez van.
3.válaszoló, a cigányok 99,999999% Magyarországon született, magyar az anyanyelve, magyar iskolába járt magyar osztálytársakkal, magyar "egyetemre járt", magyar munkahelyen "dolgozott" és magyar kollégákkal, de én még se nevezném õket magyaroknak, mert teljesen mások és ez pontosan igaz a zsídókra is. Inkább nevezzük õket nemzetiségeknek, mind hogy magyarnak.
4# Látom te se vagy valami iQ zseni.
Szeva tetro, védjed ám rendesen a szegény kis zsídókat.
2014. febr. 5. 23:25
22/55 tetro válasza:
23.25
világíts rá, mivel védtem a zsidókat? :) vagy ez csak a szokásos értelmetlen böffentés?
2014. febr. 5. 23:29
23/55 anonim válasza:
Itt a nagyarcú "fehér emberek" - ahová én is tartozom - inkább el kellene, hogy ismerjék a "fehér ember" kudarcát, vereségét. Mit szépítsük, vereséget szenvedtünk. Lehet itt zsidózni, négerezni, cigányozni, bármizni, a magyarországi magyar fogy szélvészsebesen, a többiek meg jönnek, betöltik a megüresedett helyet. A régi magyar elment tömegével külföldre dolgozni, aki itt maradt, az meg nem szaporodik. Akkor hát nincs mit sírni, ez van. Lassan átadjuk a helyünket. Még akkor is ha ezért valakik most duzzognak. Tetszettek volna inkább kismagyarokat csinálni.
2014. febr. 5. 23:31
24/55 anonim válasza:
Hát annyit a magyar ember nem fog szülni.. mint amennyit a cigány fial.. erre van más megoldás is... A saját földünk védelmében elkerülhetetlen lesz a harc a későbbiekben.
2014. febr. 5. 23:34
25/55 anonim válasza:
Rendben van, de miért írsz ilyen idiótán pontozgatva?
2014. febr. 5. 23:37
26/55 tetro válasza:
23.34
a te definició alapján a cigányok is magyarok
2014. febr. 5. 23:38
27/55 anonim válasza:
Ez nem a saját földünk. Mi is csak bérbe vettük, valószínűleg karddal. Kb. annyira a miénk, mint amennyire a fehér amerikaiaké az Egyesült Államok. A Föld nevű bolygó nem oszthat kisebb-nagyobb bandák részére örök bizományba. Mert ha így véljük, akkor tényleg, csak háborúk oldhatják meg a helyzetet. De ki akar háborúzni? Én nem. Te majd egyedül hadonászol valami szamurájkarddal?
2014. febr. 5. 23:38
28/55 anonim válasza:
Akkor úgy látszik nem érthető számodra az írásom, a cigány nem európai népcsoport. hanem egy mindenhonnan kiutált parazita népség. A másik.. hogy vannak olyanok, akik kiállnak a saját jövőjükért és országukért. A saját jövőjéért mindenkinek ezt kéne tennie.
2014. febr. 5. 23:41
29/55 anonim válasza:
rockermagyar18, nekem van annyi gyerekem, mint az egyik kezeden az ujjak száma. Számold meg. Neked hány van? Te mit tettél ebben az ügyben? Azon kívül, hogy itt verbálrambó vagy...
2014. febr. 5. 23:44
30/55 tetro válasza:
23.41
azt sem tudod mit írtál?
szó sem volt a definíciódban semmilyen népcsoportról, európairól sem.
ezt írtad: "Igen, mert itt születtem, a fehér fajhoz tartozom és mert az őseimet is itt éltek Európában."
az itt élő cigányok ősei pedig Európában éltek. konkrétan itt, Magyarországon. Vagy milyen ősökre gondolsz? 1000 évvel ezelőttre?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!