Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért fáj az annyi embernek,...

Miért fáj az annyi embernek, hogy a magyar politikusok közt sok a zsidó?

Figyelt kérdés

2014. febr. 5. 22:37
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
46%
ma 23:09, neked viszont igazad lehet, én is úgy tudom, hogy Afrika közepéről származik az emberi faj. Hogy később japán vagy zsidó vagy arab lett valaki, azt már az elkülönülés, beltenyészet, éghajlati hatások okozták.
2014. febr. 5. 23:12
 12/55 anonim ***** válasza:
48%
Számodra semmit... számomra azt, hogy magyar származású, nem csak papíron egy szaros igazolvánnyal.
2014. febr. 5. 23:12
 13/55 tetro ***** válasza:
24%

23.12

akkor az afrikaiakban színtiszta hazai vér folyik?

2014. febr. 5. 23:13
 14/55 tetro ***** válasza:
29%

23.12

ezt kérdezem. mond már el ki a magyar származású. te mitől vagy az? mert itt születtél? mert anyukád itt született? mert fehér a bőröd? olyan nehéz ezt definiálni?

2014. febr. 5. 23:14
 15/55 anonim ***** válasza:
69%
Csak az ide nem illőket utálom. És csak azért mert neked megvan ez a végzettséged, még nem biztos.. hogy jobban átlátod ezt az összefüggést. Bizonyos népeknél a bűnözés is nagyobb arányban van jelen, és nekem ezt nem kell a szegénységgel magyarázni.. A genetikájukban hordozzák, a zsidó mindig is zsidó marad, ez érvényes a cigányokra, négerekre. Megkérdezem az itt lévőket, ki akar magának egy komplett cigánysort a szomszédságába... ha helyette választhat fehéreket is. Ezen az egyszerű példán elég neked is elindulnod.
2014. febr. 5. 23:16
 16/55 anonim ***** válasza:
65%

Azért, mert nyomatják a sok liberális ökörségüket, amire most pont nincsen szükségünk, ugyanis már túl van liberalizálva a társadalom.

Az ideális állapot a jelenleginél konzervatívabb bizonyos téren.

2014. febr. 5. 23:19
 17/55 anonim ***** válasza:
68%
Igen, mert itt születtem, a fehér fajhoz tartozom és mert az őseimet is itt éltek Európában.
2014. febr. 5. 23:19
 18/55 anonim ***** válasza:
35%
A Kárpártok közül nem származik senki. Ide mindenki bevándorolt. Nem tudom, melyik nép tekinthetné ezt jobban un. hazájának, a magyarok, a szlávok, a gótok, vagy kik? Egyébként bizonyított tény, hogy izraelita vallású népek előbb éltek a tájon, mint a magyarok bejövetele. De ettől persze még nincsenek jobban itthon, mint mi, ugyanúgy vendégek. Ők is jöttek valahonnan.
2014. febr. 5. 23:20
 19/55 tetro ***** válasza:
27%

23.19

akkor a definíciód alapján az itt élő zsidók szinte kivétel nélkül magyarok.

2014. febr. 5. 23:21
 20/55 anonim ***** válasza:
42%
Nincs "fehér faj". Homo Sapiens van. Minden ember genetikailag egy fajba tartozik. Fehér rasszról már lehet beszélni. Az egy pigmenthiányos népcsoport. Én is abba tartozom.
2014. febr. 5. 23:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!