Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy minél...

Miért van az, hogy minél jobban távolodunk az időben a II. világháborútól, annál erősebben gerjesztik a Holokauszt-hisztériát?

Figyelt kérdés
A rendszerváltás előtt például még egyáltalán nem is volt ez téma Magyarországon. Tanították töriórán az iskolában és ennyi.

2014. jan. 23. 09:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
76%

Én egy szóval sem mondtam, hogy a magyar a kiválasztott nép (ezt mások szokták hangoztatni saját magukról), de azért az sem kéne nyomatni egyfolytában, hogy fetrengjünk a sárban és szórjunk hamut a fejünkre.

Ennyi erővel mi is mehetnénk Ausztriába, Németországba, Mongóliába, Oroszországba és Törökországba nyekeregni, hogy most azonnal álljon meg a menet, a történelem megállt akkor, amikor ti megszálltatok minket és mostantól mindenki szégyellje magát nálatok, mert az ősei ártottak a magyaroknak, öltetek, raboltatok, fosztogattatok, gyilkoltatok nálunk és ezért illik örökké szenvednetek.

Vagy ott vannak azok az országok is, akik leváltak tőlünk, hozzájuk is mehetnénk nyavalyogni Trianon miatt.

Csak hogy normális ember a háta mögött akarja hagyni a szörnyű múltat és a jövőbe akar tekinteni, nem pedig bosszút állni még 200 évvel később is.

2014. jan. 23. 15:58
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Én miért vállaljak felelősséget amikor egy zsidót sem öltem meg?

és ha énnekem mégis "vállalni" kéne, akkor a szerbeknek a 2. Vh utáni többtízezer magyar kiirtásáért miért nem? Magyarokat is mészároltak ugyanúgy, de nem csak ott , erdélyben is a horea felkelés idején, ha én bűnös vagyok, ők miért nem?

Nem állítottam semmit , csak kérdeztem. Aki úgy dönteene hogy leszavaz azért mert kinyitottam a szám az inkább válaszoljon.

2014. jan. 23. 23:59
 13/13 anonim ***** válasza:
6%

Nem veszitek eszre, hogy magatokban fortyogtok?!!!

Nem a zsidok beszelnek orokke a holokausztrol, hanem eppen a NEM zsidok.

2014. jan. 24. 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!