Miért van az, hogy minél jobban távolodunk az időben a II. világháborútól, annál erősebben gerjesztik a Holokauszt-hisztériát?
Miért van az, hogy_mindig_a szélsőjobbosok hozzák fel ezt a témát?
Én egyáltalán nem látom a médiából rám ömleni ezt, csak hetente 5x itt kiírva az ilyen kritikus kérdéseket.
Hjahh, aki direkt összeszarja a szemüvegét, annak mindig szarosnak fog tűnni a világ...
"Miért van az, hogy_mindig_a szélsőjobbosok hozzák fel ezt a témát?"
Tegnap is holokausztoztak az RTL híradóban, de gondolom szerinted az is szélsőjobbos csatorna.
#6, te ugye azt is trianoni provokációnak veszed, ha a francia vagy a román kormányról szóló hírek vannak a híradóban?
Azzal nem lehet mit kezdeni, ha ti direkt feltúrjátok az összes médiafelületet zsidósághoz köthető hírek után, hogy utána háboroghassatok, hogy minden róluk szól.
Konkrétan arról volt szó, te majom, hogy Orbán Viktor alázatos bocsánatot kért a magyar nép múltban elkövetett bűneiért az isteneitek ellen és őszintén reméli, hogy soha többé ilyen nem lesz.
Szerinted ez mi már megint, ha nem holokausztozás?
De gondolom neked azzal sem lenne problémád, ha már az óvodában menne a holokausztoktatás a kisgyerekek számára, aztán behívnák látogatóra a rabbi bácsit és minden kisgyereknek meg kellene előtte hajolnia és bocsánatot kérnie az eredendő bűneiért, majd végül fogadalmat tennie, hogy tiszta szívből és örökké szolgálni fogja a zsidóságot, mert ezeket az örökletes bűnöket soha nem tudja majd lemosni magáról.
És ha most így jobban belegondolok, amekkora retardált vagy, neked tényleg nem lenne ezzel bajod, hiába szürreális és elmebeteg jövőkép ez az egész.
"Azzal nem lehet mit kezdeni, ha ti direkt feltúrjátok az összes médiafelületet zsidósághoz köthető hírek után, hogy utána háboroghassatok, hogy minden róluk szól."
És különben is, mit túrtam fel? Néztem a TV-t és belenyomták a pofámba. Szerinted én ezt direkt kerestem?
Te elmeháborodott vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!