Ki lehet törni a középosztályból? El lehet érni valamennyi luxust?
Olyanra gondolok, hogy szívesen bejárnám a világot, utazgatnék, egzotikus helyekre. Palotát nem szeretnék, de megelégednék egy kis öko-dombházzal valahol a Balaton közelében, és igazából ennyi. De szeretnék tényleg sok helyre eljutni, különösebb luxusra nincs igényem, viszont szívesen foglalkoznék vele a vállalkozásomban.
Most épp ott kellett hagynom az egyetemet, és inkább dolgozom, mert a szüleim nem hogy nem támogatnak benne, de ki is dobtak otthonról, 22 éves vagyok. A barátnőm sokat segít mindenben. Elérhetem ezeket a célokat?
16,
Régebben volt igen ugyanis lehetett újdonságokat kitalálni
Windows,Okostelefon,Facebook,Alternatív hajtású autók és még sorolhatnám csak sajnos manapság egyre kevesebb olyan dolog van amit ne lehetne megtalálni a boltokban vagy neten így nem nagyon van olyan ötlet amivel kilehetne törni!
Hé, ma is lehet! Millió fejlesztésre váró dolog van még a világon! Annyi minden! Főleg energia, mesterséges intelligencia, információgyűjtés téren.
Itt van például ez a gyakori. Van aki szerint ez tökéletes? Szerintem millió irányban lehetne fejlettebbé, felhasználóbarátabbá tenni és egy még a wikipédiánál is erősebb információ bázis lehetne egy ilyenből amivel még pénzt is lehetne mondjuk keresni. Hogy esetleg szakértők is regisztrálnak, minden felhasználó kapna egy szakmai kvótát, avatart. Mittudomén. Nekem senki ne mondja, hogy nem lehet már újat kitalálni....
Majd ha mindenkinek végtelen antianyagtároló energiacella lesz a zsebeiben, és gondolatra ránő a téli ruha a testére, meg csettintésre hőburok nő köré télen, terraformáltuk a marsot, minden szennyezést megszűntettünk, stb, akkor talán lehet azt mondani hogy oké....
Nana válaszoló azt is nézd hogy ezekhez a dolgokhoz nem elég tőke és kitartás hanem megfelelő intelligencia is kell.
Például mint ahogy írtad hogy mesterséges intelligencia ami persze nagy átütőerő lenne de ahhoz nagyon nagy szerencsének kell lenni mivel olyan génnel kell születned amiben megvan a feltalálás és megvan benne a magas intelligencia!
Nem mindenhez elég a pénz és a kitartás!
Az intelligencia szerintem olyan mint az élelmiszer, fogyasztással magához tudja venni az ember. Pont az internettől lesz mindenki egyre "okosabb" tájékozottabb, globális tudás birtokába jut.
Régen még a legokosabb emberek sem voltak benne biztosak, hogy a föld gömbölyű ma meg már minden hülyegyerek kezében ott van a GPS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!