Mennyire lenne "demokratikus" lépés beszüntetni a kuruc. Infot?
Figyelt kérdés
Nem az érdekel,hogy szerinted jó e vagy rossz lenne, hanem,hogy mégis milyen lenne ha beszüntetnék,elérhetetlenné tennék?
Mert ugye liberalizmus, tény hogy gyűlöletkeltő az oldal, de ugyan így például...például számomra az ATV is gyűlöletkeltő, az ahogy propaganda szerűen beszélnek a kisebbségekről.
Fontos eleme a liberalizmusnak,hogy mindenki azt csinál amit akar amíg nem sérti azzal másnak a jogait.
Beszüntethetik, de azzal sérülnek az én jogaim és még pár száz/ezer emberé.
Ahogy a nagy megmondó emberek szokták mondani amikor a baloldali csatornák hazugságain felháborodok: "Ne nézd".
Akit sért a kuruc az ne nézze.Szerintem.Ez működik visszafelé is nem?
2013. dec. 19. 16:47
21/21 anonim válasza:
én annyira leszarom hogy beszüntetik-e vagy nem... az baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!