Miért nem lehet tüzet nyitni a Földközi-tengeren érkező menekültekre?
Gondolom az EU országainak vannak rombolói, cirkálói és miegymás. Miért nem mennek oda és lövik pozdorjává őket?
http://www.youtube.com/watch?v=NN2IWT8p2uc
Az oroszok megoldották!
"egy dédimamám pedig német volt"
Ja, akkor az ő őseit is le kellett volna lőni, amikor bevándoroltak Magyarországra. Mocskos bevándorlók, fujj.
"Úgy vigyorogtak rajtam és annyira kiült az arcukra a kéj, hogy erősebbek tőlem, hogy soh nem felejtem el. "
Ezen meg nem értem, mit lepődsz meg. Teljesen természetesen cselekedtek. Mást nagyon nem tudtak tenni, mert ebben a világban élnek. Szerintem nem egészen érted, hogyan működik az ember, ez a probléma...
"Mert talán észrevettünk volna egy arabot vagy egy négert a családban, hmm? "
Tehát illegális bevándorló csak néger vagy arab lehet szerinted?
Amúgy genetika. Tudom, hogy meghaladja a felfogási képességeidet, de valóban: több generáció után simán eltűnhetnek akár a néger vagy az arab külső jegyek is.
" Itt nálunk 1 éve belémkötöttek 3-an, körbeálltak, amikor éjszaka jöttem haza az egyik barátomtól és követelték, hogy fogjak velük kezet és adjak nekik cigit. "
Nyilván előtte sosem viselkedtél velük ellenségesen, egyszer sem posztoltál (f)acebookon "kellemetlenszagúroma" stílusút.
""egy dédimamám pedig német volt, amire kimondottan büszke vagyok."
Miért?"
Hát nem is tudom. Talán nézd meg Németországot, aztán nézd meg Magyarországot és végül hasonlítsd össze a kettőt. Ha még mindig nem érted, akkor felesleges magyarázni.
""A tavasszal pedig unokatesómékhoz mentek be leszedni a meggyet. "
So hardcore.."
Igen, szó hardkór. Unokatestvérem egy 17 éves lány, aki kiment megkérdezni tőlük, hogy mégis mi a jó büdös francot csinálnak, erre elkezdtek vele vonyítozni, hogy mit képzel magáról, ez nem is az ő fája és nem is az ő meggye. Ami az ő kertjében van, az nem is az övé, ugye. Amúgy két felnőtt cigány akármit megtehetett volna egy védtelen lánnyal, ismerjük őket...
"egy dédimamám pedig német volt"
Ja, akkor az ő őseit is le kellett volna lőni, amikor bevándoroltak Magyarországra. Mocskos bevándorlók, fujj."
Ha te képtelen vagy különbséget tenni egy néger és egy német között, akkor nincs miről beszélnünk.
"Tehát illegális bevándorló csak néger vagy arab lehet szerinted?
Amúgy genetika. Tudom, hogy meghaladja a felfogási képességeidet, de valóban: több generáció után simán eltűnhetnek akár a néger vagy az arab külső jegyek is."
Abszolút nem haladja meg a felfogási képességeimet, de úgy látom, hogy te még mindig nem érted, hogy miről van szó. Mind a 8 dédszülőmet tudom igazolni, hogy sem négerek, sem arabok, sem pedig cigányok nem voltak. Az 1945 előtti időkben meg nem hiszem, hogy olyan túl nagy lett volna a keveredés, tekintetbe véve, hogy még a nagyszüleim is irtóztak az idegenektől, akkor el sem tudom képzelni, hogy a ükszüleimtől visszamenőleg mennyire undorodtak tőlük.
Vagy ha valami középkori, török vérkeveredésről akarsz engem meggyőzni, akkor az nem érdekel. Nem tartok fontosnak 400 évvel ezelőtti dolgokat.
"Nyilván előtte sosem viselkedtél velük ellenségesen, egyszer sem posztoltál (f)acebookon "kellemetlenszagúroma" stílusút."
Nem foglalkozom ilyesmikkel.
"Ha te képtelen vagy különbséget tenni egy néger és egy német között"
De, meg tudok különböztetni egy büdöslábú fritzet, egy feketétől.
De te, ifjabb Adolf Hitler, menekültekről és bevándorlókról beszéltél. A középkorban és az újkor hajnalán a legnagyobb bevándorlók a németek voltak, egész Kelet-Európát ellepte ez a csürhe.
"De te, ifjabb Adolf Hitler, menekültekről és bevándorlókról beszéltél."
Mondjuk Európán kívüli bevándorlókról? Ha ennyi sem volt egyértelmű, akkor sajnálom. Amúgy ne beszélj így a németekről, mert az egyik legjobb nép.
Én csak annyiban értek egyet, hogy szerintem nem feltétlenül hasznos Európának, ha mindenkit beengedünk. Nekem az rohadtul nem teszik, hogy idejönnek, és képtelenek beilleszkedni. Nem tartják tiszteletben az életmódunkat, a saját környezetemben kell rosszul éreznem magam, mert el kell tűrnöm az ő életstílusuk mellékhatásait. Ha elmegyek egy arab egy ázsiai, egy néger országba úgy viselkedek, hogy semmivel se vívjam ki az ott élők haragját, de gyakran a betelepülő arabok, négerek szarnak rá. Persze nem akarok általánosítani, de azért nem lehet fejünket a homokba dugni.
A cigánykérdéshez meg annyit tennék hozzá, hogy vannak rendőr ismerőseim, szoktak mesélni, és bár lehet a romák kisebbségben vannak, de velük van a legtöbb probléma.
Ne értsetek félre nem vagyok jobbikos, egy iránt csinálna az országból, csak vannak olyan problémák, amiket először is ki kéne mondani, és megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!