Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért nem lehet tüzet nyitni...

Miért nem lehet tüzet nyitni a Földközi-tengeren érkező menekültekre?

Figyelt kérdés

Gondolom az EU országainak vannak rombolói, cirkálói és miegymás. Miért nem mennek oda és lövik pozdorjává őket?

http://www.youtube.com/watch?v=NN2IWT8p2uc

Az oroszok megoldották!

2013. dec. 15. 11:18
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
40%

"Azoknak a gyerekeknek 30 év múlva már egy raklap pujárójuk lesz, akik szórakozásból járkálnak majd európaiakra vadászni. Már ha lesznek még olyanok 30 év múlva..."

Ja látom, te is elkaptad a jobbikitiszt. Mint azok, akik a cigánytelepen masíroznak éjjel-nappal, azt üvöltve, hogy "cigánybűnözés", meg "dolgozzatok cigányok", felöltözve nevetséges hacukákba, mintha most jöttek volna az óvodás jelmezbálról. Holott személyes ismeretségi körömben van nem egy olyan, aki ma már neonáci szervezetek tagja huszonévesen, holott a középiskolában még együtt kocsmáztak, buliztak, együtt táncoltak, suli után egymáshoz mentek át, egy olyan kisvárosban, ahol nem volt soha semmilyen konfliktus a roma és magyar lakosság között, sőt, ahogy írtam, vegyülés is. Semmi más nem történt azóta, csak a jobbikitisz. Veled is valami hasonló történhetett.

2013. dec. 15. 12:07
 22/39 A kérdező kommentje:

tetro, neked annyi agyad van, mint egy befőttesüvegnyi kovászos uborkának.

Persze, hogy előbb megbizonyosodnának róla, hogy bevándorlók-e. Csak éppen jelenleg az van, hogy akkor szépen kikísérik őket a partra és rászabadítják őket Európára. Na, ennek lenne vége.

- Bevándorlók vagytok?

- Igen.

- Akkor húzzatok vissza.

Ha nem mennek harmadszorra sem, akkor tűz. Ennyi.

Vagy nem tudom, hogy mit vártál, hogy majd itt egy komplett, 40 oldalas szabályozást leírok neked a részletekről?

2013. dec. 15. 12:09
 23/39 anonim ***** válasza:
65%
Kár erőltetni a kérdezőnek szerintem. Nem fogja fel. Vagy csak egy rossz troll, aki most a válaszokon kuncog magában.
2013. dec. 15. 12:09
 24/39 A kérdező kommentje:

"Ja látom, te is elkaptad a jobbikitiszt."

Nem vagyok jobbikos. Megvetem azt a csürhét. Én felettük állok.

2013. dec. 15. 12:10
 25/39 anonim ***** válasza:
56%

"Megvetem azt a csürhét. Én felettük állok."

Akkor gratulálok, most már hivatalosan is sokkal agymosottabb vagy náluk.

2013. dec. 15. 12:13
 26/39 anonim ***** válasza:
61%

"Miért? Én nem vagyok bevándorló"

TE lehet, hogy tényleg nem vagy az. De mennyire vagy biztos abban, hogy a szüleid, nagyszüleid, dédszüleid vagy további felmenőid közül senki sem volt az?

2013. dec. 15. 12:35
 27/39 A kérdező kommentje:

"TE lehet, hogy tényleg nem vagy az. De mennyire vagy biztos abban, hogy a szüleid, nagyszüleid, dédszüleid vagy további felmenőid közül senki sem volt az?"

Mert talán észrevettünk volna egy arabot vagy egy négert a családban, hmm?

Amúgy ismerem mind a nyolc dédszülőmet és heten voltak magyarok, egy dédimamám pedig német volt, amire kimondottan büszke vagyok.

2013. dec. 15. 12:38
 28/39 A kérdező kommentje:

"egy olyan kisvárosban, ahol nem volt soha semmilyen konfliktus a roma és magyar lakosság között"

Ez jó poén. Itt nálunk 1 éve belémkötöttek 3-an, körbeálltak, amikor éjszaka jöttem haza az egyik barátomtól és követelték, hogy fogjak velük kezet és adjak nekik cigit. Úgy vigyorogtak rajtam és annyira kiült az arcukra a kéj, hogy erősebbek tőlem, hogy soh nem felejtem el.

3 éve egy másik barátom apját késelték meg, tavaly nyáron egy cigány tört be egy ismerősömékhez, elvitt 2 fűkaszát, egy robogót, egy motoros fűrészt. A tavasszal pedig unokatesómékhoz mentek be leszedni a meggyet.

De tényleg, nincs velük semmi baj. Valóban...

2013. dec. 15. 12:43
 29/39 anonim ***** válasza:
57%

"egy dédimamám pedig német volt, amire kimondottan büszke vagyok."

Miért?

2013. dec. 15. 13:18
 30/39 anonim ***** válasza:
52%

"A tavasszal pedig unokatesómékhoz mentek be leszedni a meggyet. "

So hardcore..

2013. dec. 15. 13:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!