Miért nem lehet tüzet nyitni a Földközi-tengeren érkező menekültekre?
Gondolom az EU országainak vannak rombolói, cirkálói és miegymás. Miért nem mennek oda és lövik pozdorjává őket?
http://www.youtube.com/watch?v=NN2IWT8p2uc
Az oroszok megoldották!

"jaj, de aranyos vagy te kérdező, de kár hogy nem lehet rád tüzet nyitni ezen a nyamvadt interneten, hogy tökéletesíthetnék már a francba"
Miért? Én nem vagyok bevándorló. Nem szegek törvényt illegális határátlépéssel.

11.48
Nem. Te kártékonyabb vagy bármilyen bevándorlónál. De az átlagnál biztos. Mert a bevándorlókról egy dolgot tudunk. Nekik valamiért rossz volt ott ahonnan jönnek. Rólad viszont tudjuk, hogy agyatlan összefüggésekben gondolkodni képtelen emberségből nullára vizsgázott marha vagy. Ha tökéletesíteni akarnák a társadalmat gépágyúval, akkor te biztosan nem maradnál ki. De nem akarunk ilyet, mert emberek vagyunk. Te nem biztos. Te csak úgy minden tudás nélkül szétlőnél egy hajót tele gyerekekkel. Mert ők veszélyt jelentenek rád...

"Miért? Én nem vagyok bevándorló. Nem szegek törvényt illegális határátlépéssel."
Nem baj, majd hoznak valami törvényt és akkor MEGINT te leszel az üldözött.
"Mert a bevándorlókról egy dolgot tudunk. Nekik valamiért rossz volt ott ahonnan jönnek."
Ja, mert olyanok éltek ott, mint ők. Egy nagy rakás erőszakos, gyilkos, vijjogó kobold.

11.56
jó. azt hiszem veled nincs miről beszélgetni. olyan készségeknek vagy híján, amik nélkül teljesen felesleges... nyugodj meg. soha semmilyen ráhatásod nem lesz ezekre a dolgokra.
"De nem akarunk ilyet, mert emberek vagyunk."
Ez tévedés. Ha az lennél, akkor képs lennél a logikus gondolkodásra és nem az ösztöneid, az érzelmeid irányítanának.
"Te csak úgy minden tudás nélkül szétlőnél egy hajót tele gyerekekkel. Mert ők veszélyt jelentenek rád..."
Azoknak a gyerekeknek 30 év múlva már egy raklap pujárójuk lesz, akik szórakozásból járkálnak majd európaiakra vadászni. Már ha lesznek még olyanok 30 év múlva...

11.59
nem az ösztöneim irányítanának? :D gondold már át még egyszer miket írtál le... logikus gondolkodás?
segítek neked. egy kis logika. ha te egy olyan világot teremtesz, ahol bárkire csak úgy lőni lehet, bármilyen tárgyalás nélkül, akkor mi garantálja azt, hogy téged nem lőne csak úgy rommá? hmm? mondjuk menekülnöd kell egy természeti katasztrófa miatt. vagy az Adrián nyaralás közben elsodródsz egy csónakkal. vagy hoznak egy olyan törvényt, ami alapján simán lehet rád is lőni... hisz csak úgy lőni szabad. vagy nem rád, a gyerekedre, mert 30év múlva bűnöző lenne... tessék, logika. nehogy belezavarodj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!