A multheten horgaszni voltam a tengeren a baratommal, csodalatos elmeny volt. Ketten kb 80 db halat fogtunk. Ma szeretnek egyszeru, olajban sult halat vacsorara. Irna valaki jo receptet?
Figyelt kérdés
2013. okt. 28. 15:58
1/6 anonim válasza:
chilis citromos pác .
Kevés oljban keverj el citromlevet ,és apróra vágott chillit keverj bele. Pácold be ,és kevés olajon süsd ki.
2/6 A kérdező kommentje:
Koszi, ez nagyon jo. Kiprobalom ma este.
2013. okt. 28. 16:18
3/6 anonim válasza:
Keleti pác :
Hozzávalók
•1/2 csésze szójaszósz,
•1/3 csésze cukor,
•3 evőkanál szaké (vagy rizspálinka, esetleg sherry),
•2 evőkanál szezámmag olaj,
•8 gerezd aprított fokhagyma,
•4 szál szeletelt zöldhagyma,
•2 evőkanál pirított szezámmag,
•1/2 teáskanál bors
minden tengeri halhoz nagyon finom . Forró serpenyőben vagy grillezheted ,is :
4/6 A kérdező kommentje:
koszi szepen
2013. okt. 28. 17:21
5/6 doboszoli válasza:
1. Nagyon irigyellek!!
2. Egyszerű: a tisztított, ha kell beirdalt halat besózod, és az alábbi keverékbe forgatva kisütöd:
-1/3 rész sima liszt
-1/3 rész kukoricadara
-1/3 rész zsemlemorzsa
Fokhagyma opció, természetesen kevés őrölt piros paprika a keverékbe!
Merre vagytok, milyen halak??
6/6 A kérdező kommentje:
Daniaban vagyok, es Svedorszag fele voltunk, ami nincs messze innen. A halak nem tul nagyok. Most sutottem eppen 6 db ot.
2013. okt. 28. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!