Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » 1 hét múlva leszünk 5 évesek...

1 hét múlva leszünk 5 évesek a barátommal. Én fogom főzni a romantikus vacsorát. Valami különlegeset szeretnék. (ne spagettit pl. ) Ötletek?

Figyelt kérdés
2009. nov. 10. 16:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem főzd a kedvencét. Én azt szoktam mindig az évfordulónkon készíteni. Akár hétköznapi étel, akár nem. Valószínűnek tartom, hogy jobban fog örülni a kedvencének, mint egy tök ismeretlen ételnek, ami ha nem is ízlik, lőttek a romantikának...
2009. nov. 10. 16:24
 2/7 A kérdező kommentje:
köszi szépen , lehet hogy igazad van :))
2009. nov. 10. 16:26
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos örülnék neki, ha a kedvenc kajám gőzölögne az asztalon, oda lennék meg vissza, szóval szerintem is jó ötlet a kedvencét főzni bármi is legyen az.
2009. nov. 10. 16:37
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
csatlakozom, és vegyél elő gyertyát, mécsest, talpas poharat (a pereme felső 2-3mm-ét mártsd vízbe, majd cukorba, jól néz ki)
2009. nov. 10. 17:30
 5/7 A kérdező kommentje:
jó ötlet köszönöm :)
2009. nov. 10. 17:32
 6/7 anonim ***** válasza:
33%
Nem vagytok túl fiatalok a főzöcskézéshez?? 5 évesen főzni,én akkor még azt se tudtam mi a spatula?:D
2009. nov. 10. 19:03
 7/7 anonim ***** válasza:

Spagetti saláta:

[link]

Tudom azt írtad ne spagettit, de mi, ha közösen főzőcskézünk mindig ilyet csinálunk. Közösen is elmegy vele az idő. Könnyen emészthető, és többször is lehet enni :)

2009. nov. 10. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!