Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Tényleg van olyan hülye (és...

Tényleg van olyan hülye (és még enyhén fogalmaztam) aki szerint a pedofília elfogadható dolog?

Figyelt kérdés

2013. dec. 6. 22:12
1 2
 11/14 ConnectCare ***** válasza:
Azt még el tudom képzelni, hogy kijelentsék, hogy genetikai eredetū a dolog és ezért nem lehet felelōsségre vonni ōket pusztán az érdeklōdésük miatt (bár azért igazából ma sem lehet), de el nem tudom képzelni, hogy valaki a szexuális viszonyt is helyeselje, hiszen ott a gyermek egy kiszolgáltatott helyzetben lévō, nem saját akaratából cselekvō áldozat.
2013. dec. 7. 07:27
 12/14 anonim ***** válasza:
51%
Vannak akik még a buzulást is elfogadják.
2013. dec. 7. 07:44
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
kón bandita szerintem elfogadja, mert egy beteg állat! és sajnos eu képviselő! és ő az elfogadottabb! nem a kereszténység! a kereszténységet lassan üldözni kezdi az európai unió!
2013. dec. 7. 08:06
 14/14 anonim ***** válasza:

Az a gond, hogy nehéz meghúzni, hogy hol a határ.

Jelenleg Magyarországon például, ha 18 évesen lefekszik valaki egy 14 évessel, az már nem büntetendő, de ha csak 13 éves és 364 napos volt, tehát csak a következő napon töltötte volna be a 14 -et, akkor már szexuális visszaélésnek számít.

[link]

Mégis, a valóságban egy nap különbség szvsz nem igazán számíthat bármit is, jogilag azonban elég nehéz eset ez is.

2013. dec. 7. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!