Mit gondoltok az adományboltokról?
Szerintem nagyon is jó ötlet. Az ingyenes "adományozásoknál" a fekák előre törnek, zsarolnak, mindent elvisznek. Itt minimális árat kérnek, így nem tud mindent elvinni. Ez az ár éppen arra elé, hogy az üzlet fennmaradjon. Rezsi stb.
Lényeg, hogy jelképes összegekért árulnak és a rászoruló hozzájut. Ide még jobb minőségű dolgokat fognak az emberek bevinni, mert "színvonalasabbnak" tűnik mint egy egyszerű adományozás, ahol aki kapja marja alapon megy minden.
Hát, elég baj, hogy egy csizmáért pl 3000 ft "jelképes" összeget merészelnek elkérni, amennyiért akár újat is vehet valahol.(Láttam egy műsorban, hogy annyiért vesztegették...).
Na és honnan tudjuk, hogy valóban rászorulóké lesz majd a bevétel?Ez tulajdonképp egy használt ruha üzlet, én nem látok különbséget csak annyit, hogy a tulajdonos így már ingyen jut a cuccokhoz, ellenben annyit kérhet érte, amennyit nem szégyell és ha nem tévedek, gomba módra fognak szaporodni ezek az üzletek.Persze nem a csóróbb rétegből vállalkozni vágyók indítják ezeket az üzleteket....
Finoman szólva, visszatetsző számomra, mikor a gazdagok, befolyásosabbak a jótékonyságra hivatkozva szeretnének még pár fillérhez jutni.
Hasonló a ruhacsere bolt...Beveszi az eladó a kiló ruhád 1000 Ft -ért, aztán eladja darabját 3000-ért.Szép az is!
"Hát, elég baj, hogy egy csizmáért pl 3000 ft "jelképes" összeget merészelnek elkérni"
Gazdagok sokat adnak be. Csak az a csizma lehet újonnan 50 000 Ft volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!