Mit gondoltok az új magyar légitársaságról?
Majd meglátjuk milyen lesz, ha ténylegesen működni kezd. Reméljük sikeres lesz. Ha jó árakkal dolgoznak, és nem a karámos beszállítási módszert használják, akkor mindenképp jó lesz. Meg kellene törni a sok rejtett költséggel dolgozó, utasokat nem emberszámba vevő(sátor a reptéren) fapados cégek uralmát. Én módszeresen kerülöm a fapadosokat. Az meg hogy régi a gép, nem jelent semmit, ha jól karban van tartva. (kötelező új alkatrészeket belerakni bizonyos repült
óra után,stb). Legutóbb egy 16 éves, B747-el mentem Londonból New Yorkba, gond nélkül.
Saját légitársaság?
Szóval kié is?
És a MALÉV miért is ment tönkre?
Amikor megláttam a hírt, sírtam a nevetéstől. Amikor olvastam, hogy először Air Paprika lett volna a neve, még jobban szakadtam.
Nem az a baj, hogy magyarkodni akarnak, hanem az, hogy ilyen szinten. Mi lett volna, ha megint Malévnek nevezik el? Összedőlt volna a világ?
Ráadásul az is vicces, hogy egy éve ment tönkre az előző... Vitték egyből másnap a gépeket a roncstelepre, erre most egy újat találnak ki!? Nem normálisak ezek. Szerintem ez is csak egy újabb pénzmosoda, vagy pénzszivattyú.
"Nagy ötlet volt úgy elnevezni, hogy a külföldiek ne tudják kiejteni. Nagyon magyarkodni akarnak, de szerintem pofáraesés lesz belőle."
Épp azért lett Hawk, hogy a büdös külhoni paraszt is ki tudja ejteni. Ha Babgulyásnak keresztelték volna a légitársaságot mindegyik csak nézne ki a fejéből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!