Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az új magyar...

Mit gondoltok az új magyar légitársaságról?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintem jó, hogy ismét lesz saját légitársaságunk.

2013. aug. 18. 22:05
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
18%
Idáig is volt (Wizzair)... amúgy támogatom az ötletet, ha siekrül is, akkor meg annál jobb :)
2013. aug. 18. 22:09
 2/17 anonim ***** válasza:
39%
Akkora csőd lesz belőle jövő tavaszra, mint a huzat. Elavult, 20-25 év körüli gépparkkal ilyen időben charterekre meg európai nagyvárosokra alapozni a nettó hülyeség definíciója.
2013. aug. 18. 22:15
 3/17 anonim ***** válasza:
25%
A vizer nem magyar és a jogászuk is szar.
2013. aug. 18. 22:37
 4/17 anonim ***** válasza:
95%

Majd meglátjuk milyen lesz, ha ténylegesen működni kezd. Reméljük sikeres lesz. Ha jó árakkal dolgoznak, és nem a karámos beszállítási módszert használják, akkor mindenképp jó lesz. Meg kellene törni a sok rejtett költséggel dolgozó, utasokat nem emberszámba vevő(sátor a reptéren) fapados cégek uralmát. Én módszeresen kerülöm a fapadosokat. Az meg hogy régi a gép, nem jelent semmit, ha jól karban van tartva. (kötelező új alkatrészeket belerakni bizonyos repült

óra után,stb). Legutóbb egy 16 éves, B747-el mentem Londonból New Yorkba, gond nélkül.

2013. aug. 18. 22:49
 5/17 anonim ***** válasza:
15%
2013. aug. 18. 22:53
 6/17 anonim ***** válasza:
68%

Saját légitársaság?

Szóval kié is?

És a MALÉV miért is ment tönkre?

2013. aug. 18. 22:57
 7/17 anonim ***** válasza:
34%
Nagy ötlet volt úgy elnevezni, hogy a külföldiek ne tudják kiejteni. Nagyon magyarkodni akarnak, de szerintem pofáraesés lesz belőle.
2013. aug. 19. 00:28
 8/17 anonim ***** válasza:
96%

Amikor megláttam a hírt, sírtam a nevetéstől. Amikor olvastam, hogy először Air Paprika lett volna a neve, még jobban szakadtam.

[link]

Nem az a baj, hogy magyarkodni akarnak, hanem az, hogy ilyen szinten. Mi lett volna, ha megint Malévnek nevezik el? Összedőlt volna a világ?

Ráadásul az is vicces, hogy egy éve ment tönkre az előző... Vitték egyből másnap a gépeket a roncstelepre, erre most egy újat találnak ki!? Nem normálisak ezek. Szerintem ez is csak egy újabb pénzmosoda, vagy pénzszivattyú.

2013. aug. 19. 00:53
 9/17 anonim ***** válasza:
30%
Azért remélem nem a roncstelepre vitték őket, hanem az "átmatricázóba" ! Sajna mindig akkor lehet a legtöbbet ügyeskedni, ha valami változik: épül, megszűnik, fejlődik, tönkremegy...
2013. aug. 19. 01:06
 10/17 anonim ***** válasza:
66%

"Nagy ötlet volt úgy elnevezni, hogy a külföldiek ne tudják kiejteni. Nagyon magyarkodni akarnak, de szerintem pofáraesés lesz belőle."

Épp azért lett Hawk, hogy a büdös külhoni paraszt is ki tudja ejteni. Ha Babgulyásnak keresztelték volna a légitársaságot mindegyik csak nézne ki a fejéből.

2013. aug. 19. 05:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!