Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a románok...

Mit gondoltok a románok intézkedéséről?

Figyelt kérdés
Elmesélem mi történt velem ma. Reggel keltem tesómmal és anyummal, hogy menjünk a nagy Székely Menetelésre. Ki is érünk a csíkszeredai állomásra mikor pár percen belül bemondták, hogy 180 percet késik a vonat, mert elromlott a mozdony. Erre mindenki ki akadt mondhatni, a vonat nem menetrend szerinti járat volt, hanem mint utólag megtudtam, hogy 8000 euróért bérelték. Ott egy ilyen vasutas fickó mondta, hogy valami diesel mozdony kell amit brassóból tudnak hozatni vagy tudja a fene és az 3 órába telik. Ahogy meghallották az emberek a késést sokan már indultak a kocsijuk felé, vagy taxiról és benzinről beszélgettek hogy pótolnak, hogy kimehessenek. Hamarosan a bemondóba a polgármester mondta, hogy ne aggódjunk mert mindenkit elvisznek így, vagy úgy és maradjunk ott, hogy felírják a telefonszámunkat.. no lassan kocsik érkeztek és más autóbuszok amik arrafelé tartottak és volt bennük még hely. Szerencsénkre az egyik buszban pont 3 hely volt így eljutottunk ahova kellett, és megcsináltuk az 52(asszem) kilóméteres élő láncot. Na mit gondoltok erről? Nincs az az Isten, hogy pont most robban le a mozdony. főleg hogy ki volt bérelve, miért nem nézték meg pár nappal azelőtt hogy minden oké? Mindenki a románokra gyanakodik.
2013. okt. 27. 22:35
 1/9 A kérdező kommentje:
Ja az kimaradt, hogy mire a polgármester jött és kocsik meg buszok jöttek addigra sokan elszivárogtak az állomásról. Csak elértek valamit az oláhok!
2013. okt. 27. 22:37
 2/9 anonim ***** válasza:
hee ?
2013. okt. 27. 22:37
 3/9 anonim ***** válasza:
95%
És megszexuáltak a székely vasutasok? Vagy miért ebbe a témába tetted?
2013. okt. 27. 22:38
 4/9 anonim ***** válasza:
22:38! A nap hozzászólása, köszönöm, jót röhögtem :D
2013. okt. 27. 22:41
 5/9 A kérdező kommentje:
Ja, hogy nektek semmit sem számít, hogy Székelyföldet lecsatolták Magyarországtól, és leszarjátok az egészet? Aztán csodálkoztok, hol van az ország ha sehol semmi összetartás.
2013. okt. 27. 22:44
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha meg Magyarország része lenne, azért puffognátok, hogy nincs elég autonómiátok és rohamosan terjed a Hargitán a budapesti utcai kultúra, mint Spanyolországban a katalánok sirámai!
2013. okt. 27. 23:42
 7/9 anonim ***** válasza:
Ti miért nem tartotok otthon össze? Miért van több állítólag magyar pártotok? Miért tőlünk várjátok, hogy kikaparjuk nektek a gesztenyét?
2013. okt. 28. 07:58
 8/9 anonim ***** válasza:
Én úgy tudtam a vonat átmegy mindenen..
2013. okt. 28. 12:09
 9/9 anonim ***** válasza:

Hát most vagy ők voltak, vagy nem.

Én Vácról Pestre gyakran vonatozom és egyfolytában késnek, mert szét vannak hullva. Simán kinézem a román vonatokból, hogy ez van.

2013. okt. 28. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!