Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok, valóban nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, valóban nem veszíthetek semmit?

Figyelt kérdés
Tisztában vagyok azzal, hogy már számtalan ehhez hasonló kérdést tettek fel ezen az oldalon, viszont rendkívül bizonytalan vagyok. Van egy lány, akivel jó viszonyban vagyok, én többet szeretnék, talán ő is, de erről természetesen nem tudok semmi közelebbit. Ha elhívom valahová és nyilvánvalóvá teszem érzéseimet, akkor létezik az, hogy "megtörik valami" és utána már nem tudunk úgy tekinteni egymásra, mint korábban? Vagy pedig tekintsem úgy, a mostani állapotnál "rosszabb" úgysem lehet, csak nyerhetek - egy pozitív válasszal?
2013. okt. 26. 21:07
 1/1 anonim válasza:
nekem amikor megmondtam neki kiakadt, 2 hónapig nem is beszéltünk, de aztán szépen lassan megbékélt. Bár nem lett belőle semmi, szerintem egy próbát megér :)
2013. okt. 27. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!