Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 20-21 évesen valóban nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20-21 évesen valóban nem késtem/maradtam le még semmiről?

Figyelt kérdés

Sok-sok korombeli fiatal már túl van az első szexen, csajozáson/pasizáson, nagy bulikon stb... én ezidáig még nem nagyon voltam jártas ezekben, nem igazán buliztam, inkább a sulira koncentráltam, meg valahogy a nyugisabb légkörre... (nem vagyok olyan húú de temperamentumos típus). Mégis néha úgy érzem, hogy már lecsúsztam ezekről a dolgokról tizenéves koromban. Viszont sokan nyugtatgatnak, hogy ne beszéljek magamnak be sületlenségeket, még bőven előttem vannak ezek a dolgok, van időm, kitudom használni. Most kirepültem otthonról, külföldre, új ország, új város, új emberek... mellette dolgozom, és tanulok főiskolán.

Vélemények? :S

2013. okt. 4. 23:01
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja amúgy lány vagyok :D
2013. okt. 4. 23:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Én nem értem, hogy ez a bulizás miért van ennyire túlmisztifikálva itt a GYK-n. Ha bulizni szeretnél, próbáld ki, hogy milyen.
2013. okt. 4. 23:03
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
nyugi, nem késtél még le semmiről.. és igazuk van azoknak akik azt mondják ne beszélj be magadnak sületlenségeket.
2013. okt. 4. 23:03
 4/6 anonim ***** válasza:

én 19 évesen kezdtem el élni mikor elkerültem otthonról és egyetemre mentem.

Nem lettem bulikirálynő, mert nem igazán hoz izgalomba a diszkózene és a rángás, párszor elmentem rockbuliba ha épp volt , de ennyi.

De nem érzem úgy, hogy tizenévesen bármi pótolhatatlan kimaradt volna az életemből értve ide a bulit és pasikat.

2013. okt. 4. 23:05
 5/6 anonim ***** válasza:

25 éves vagyok fiú vagyok, 22 évesen vesztettem el a szüzességemet, egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor voltam buliba, kettőn, hogy hányszor voltam részeg és volt eddig három barátnőm, amiből csak egy volt komolyabb, ami évekig tartott.

Semmiről nem maradtál még le. Ne próbáld követni a mostani deviáns életformát. Normális, értelmes embereknek lehetetlen.

2013. okt. 4. 23:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Pedig lemaradtál elég sok mindenről, de ez még nem vészes, a 20-as évek a legszebbek.
2013. okt. 4. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!