Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak valóban vonzónak találják a szeplőket egy nőn?
Figyelt kérdés
sötét barnás-vöröses hajam van, a bőröm mondhatni világos, és ilyen mennyiségű szeplő van az arcomon:
én utálom őket, mégis sokan ezzel együtt cukinak tartanak. fiúk, mi olyan vonzó nektek ebben? komolyan érdekelne...
L/20
2013. okt. 15. 23:06
1/16 anonim válasza:
Nekem speciel semmi pluszt nem ad a csajhoz, de sokan vannak akik szeretik a szeplős lányokat. Ez csupán ízlés kérdése.
2/16 anonim válasza:
Szerintem aranyos, kislányos, meg eleve tetszenek a kicsit "északi" típusú, lánghajú lányok :)
19/F
3/16 anonim válasza:
ha különösen szép vki, akkor sokat nem ront az összképen.
egyébként....
4/16 anonim válasza:
tényleg aranyos dolog
nem tudom mi a vonzó benne
6/16 anonim válasza:
Cukinak nem mondanám, inkább aranyos. Csak azért nem fog megtetszeni valaki, mert szeplős, de ha egyébként is bejön, és a szeplői nem elütnek a karakterétől, hanem összhangban vannak vele, az külön pozitívum.
7/16 anonim válasza:
aranyos, igen. Ne aggódj, semmit nem ront :)
22F
9/16 anonim válasza:
én nem tartom vonzónak.De lehethogy én vagyok hülye. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!