A székelyek milyen nemzetiségüek? A magyarok miért tartják magyarnak a székelyeket?
Az én írásomban egy darab hibát nem találsz, maximum félregépelést, amúgy meg még mindig hisztis kislány vagy, csak hogy építő jellegű legyen a hozzászólásom.
Ja igen, most értem haza focimeccsről, épp szétvertünk 3 mozdonyt, meg 6 kocsit és 1 stadiont, közben végig románoztunk, cigányoztunk és székely meg EU-s zászlót égettünk, miközben a Panzerlied-et énekeltük, heves karlendítések közben. Holnap pedig megszálljuk oláh földet és karóba húzunk mindenkit aki ott él. Ja és közben véletlenül sem ironizálunk, mert amilyen agyhalott vagy, még komolyan vennéd.
Mindegy hagyjuk, nincs értelme veszekedni itt, szerintem mindenkinek akad jobb dolga is ennél.
A kislányért meg nem haragszom, mert még valóban fiatal vagyok, ha nem is kislány. És este fáradtan meg nem igazán nézem a helyesírást. Az agyhalot na az durva,mert semmi baj nincs az agyamal. Én nem mondtam ilyeneket vagy hasonlókat neked, nem vagyok ennyire tapló...De ha én csajba hisztis vagyok és agyhalot, akkor te is legalább annyira az vagy. Legalább ezt azért már elismerhetnéd végre, ennyi önkritikád lehetne az írásaid alapján...
Én részemről azzal fejezem be, hogy Isten segítse a magyarokat bárhol is éljenek a nagyvilágban...!
Ebben az elmérgesedett veszekedésbe nem szívesen folyok(mint magyar-magyar) bele de nem tudom szó nélkül hagyni, a ziccert kihagyni, hogy itt a cigányokat is felemlegették.
Hát a cigányokkal legalább tisztában vagyunk, melyik oldalon állnak míg a székelyek csak addig állnak magyar oldalon míg az érdekeiket szolgálja.
Mellékesen jegyzem meg, Magyarországon immár roppant kevés ember mondhatja el magáról, hogy "tiszta magyar",nevetséges kotorászni a leszármazás családfán, itt szinte kivédhetetlen valamilyen keveredés, osztrák, horvát,szlovák,szerb,sváb,román,cigány és a többi. NEM APÁTÓL vagy ANYÁTÓL magyar vagy székely valaki hanem a saját nemzet-tudatától. Így ha valaki KIVESZI magát a magyarságból, rátarti önteltségből "székelykedik" méltán vív ki közutálatot míg magyarul szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!