Ha Alföldi Róbert Mózessel kapcsolatosan csinál egy "modern kori" színdarabot azt is ennyire védené a balliberális média?
Ugyan a darabot még nem láttam, de nem sok jót hallottam róla, viszont a balliberális média nagyon a védelme alá vette és reklámozza a darabot, ez pedig nem sok jót jelenthet.
Majd a tv-ben megnézem és azután alkotok róla véleményt is, de ettől függetlenül kíváncsi lennék,hogy vajon ha a zsidó vallást viszi bele egy darabjába (természetesen nem ebbe a darabba) akkor is ennyire ajánlgatnák, vagy azt sértőnek találnák?
Nekem jobban bejönnek, mint az Alföldi.
Ez egy szubjektív vélemény.
"hogy az énekes-zenés része bizony szar."
Elég sok gyenge énekes produkció volt benne. De szolgáljon mentségükre, hogy élőben nyomják, és nem mindegyik színész egyúttal jó énekes is. Mert bizony a híres királydombi és a még híresebb csíksomlyói előadás tátika volt. Az eredeti szereposztást nehéz felülmúlni, ott minden énekes el volt találva, főleg Koppány térfelén. Bár a mostani darab mélypontja Varga Miki és Nagy Feró regős produkciója volt. Kalapemelés ide vagy oda, úgy néztek ki, mint akik eltévedtek, és rossz ajtón mentek be. Feke Pál, mint István is csak hangban volt ott.
De ezeken túllépve az első István, a király előadás, ami (szerintem) megértette, miről is szól a darab.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!