Az miért rasszizmus ha egy fehér család nem örül annak ha egy fekete házasodik a családjukba?
Afrikában és szerintem Amerikában ugyan úgy ellenzik a négerek,hogy egy fehér férfi fekete nőt vegyen el, de ha egy fehér kifogásolja azt,hogy a lányát egy fekete férfi szereti akkor az rögtön rasszista, de szerintem teljesen érhető, mind a négerek részéről,hogy nem akarnak fehéreket a családba és a fehérek részéről is normális,hogy nem akarnak feketét.
Ha egy fekete férfi egy fehér nővel sétál Európában akkor 10-ből maximum 2-en szólnák meg őket, vagy még annyian se, de ezzel szemben Afrika legtöbb országában 10-ből 8-an megölnék a fehér férfit aki fekete nővel megy.
Meg úgy egyébként én még sosem láttam fehér férfit fekete nővel, de fordítva már nem is egyet.
"Nyugodj meg 58%, te már elég nagy korcs vagy, te már nem korcsosulsz le sehová."
Ne hazuggyál. Én tiszta fajú vagyok és fajom tisztaságát minden körülménybe megőrzöm!
Undorító dolog más fajú emberrel együtt lenni, korcsosulni.
Az is igaz viszont, hogy nekünk, magyaroknak is rengeteg "típusú" őseink vannak. Sok nép ment át, települt le a Kárpát-medencén az évszázadok/ezredek alatt.
"Undorító dolog más fajú emberrel együtt lenni, korcsosulni. "
Ebben egyetértek.
"Én magyar fajú vagyok"
Leírtuk már, hogy ez nagyon jól hangzik, de lehetetlen. Olyan fajok vannak, hogy kutya, macska, kecske, ember. Olyan faj, hogy magyar, nincs.
"Plusz az lenne igazából korcsosulás, ha nem "engednénk be" idegen géneket a nemzetbe, vérfrissítésre mindig szükség van, hogy ne legyen beltenyészet"
Ebben igazad van, de azért meg kellene szűrni, hogy kiket engedünk be.
A németeknél is nagy volt a beltenyészet, mégsem gyakoribb a születési rendellenesség , mint a magyaroknál.
Sőt a németek átlag IQ szintje magasabb is egy kicsit, mint a magyaroké.
A magyaroknál nem volt beltenyészet mert régen kialakult egy olyan szokás, hogy egy távoli településről kell nőt hozni.
Nyugat-Európa egyes államaiban viszont gyakori volt, hogy az unokatestvérrel házasodtak.
"Leírtuk már, hogy ez nagyon jól hangzik, de lehetetlen. Olyan fajok vannak, hogy kutya, macska, kecske, ember. Olyan faj, hogy magyar, nincs."
Akkor én is leírom eccer, hogy megércsd: A magyar egy remek faj és én semmire sem cserélném. Te meg korcsosujj nyugottan, csak ne ebbe a országba!
"Én is várom a statisztikád, többek között arról,hogy az ázsiaiak mennyire rasszisták."
Arról is kérsz linket, hogy a Föld nem korong? De tessék itt egy térkép:
Szólj, ha kell segítség az angollal, tudom hogy még csak a yesnohellonál jártok! Szóval fogsz reagálni arra is, amit írtam, vagy csak további jópofa kérdéseket fogsz feltenni?
""Plusz az lenne igazából korcsosulás, ha nem "engednénk be" idegen géneket a nemzetbe, vérfrissítésre mindig szükség van, hogy ne legyen beltenyészet"
Ebben igazad van, de azért meg kellene szűrni, hogy kiket engedünk be. "
Egyáltalán nincs igaza. A beltenyészet kialakulásához egy nagyon szűk kör kell. Egy közel tízmilliós lakosú országban már egyáltalán nincs szükség más fajú emberek génimportjára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!