Az miért rasszizmus ha egy fehér család nem örül annak ha egy fekete házasodik a családjukba?
Afrikában és szerintem Amerikában ugyan úgy ellenzik a négerek,hogy egy fehér férfi fekete nőt vegyen el, de ha egy fehér kifogásolja azt,hogy a lányát egy fekete férfi szereti akkor az rögtön rasszista, de szerintem teljesen érhető, mind a négerek részéről,hogy nem akarnak fehéreket a családba és a fehérek részéről is normális,hogy nem akarnak feketét.
Ha egy fekete férfi egy fehér nővel sétál Európában akkor 10-ből maximum 2-en szólnák meg őket, vagy még annyian se, de ezzel szemben Afrika legtöbb országában 10-ből 8-an megölnék a fehér férfit aki fekete nővel megy.
Meg úgy egyébként én még sosem láttam fehér férfit fekete nővel, de fordítva már nem is egyet.
" Magam sem tudom megmagyarázni, de bizonyos fajtájú nőkre nem indul be a nemi fantáziám, pedig egyébként teljesen egészséges vagyok. A négerek és a romák tartoznak ide, fogalmam sincsen miért."
Pedig megadtad a választ, mert te egészséges vagy. De vannak olyan sérültek akiknek beindul. Bár szerintem azoknak egy németjuhászra is beindulna.
"És honnan tudod, hogy ellenzik? Akkor miért vannak fekete férfiak fehér nőkkel?"
Mert korcsosult fajúak.
Az USA-ban elég sokáig illegális volt a vegyes házasság.
De, manapság is elég ritka, mivel kialakultak a különböző faji indentitások.
"Az USA-ban elég sokáig illegális volt a vegyes házasság.
De, manapság is elég ritka, mivel kialakultak a különböző faji indentitások."
Nem is természetes dolog az ilyesmi. A világ valamennyi országában büntetni kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!