Rasszista autóbusz?
Figyelt kérdés
Hogy mik vannak?
Vigyázni kell mert rasszista buszok gurulnak és elrontják a "fiatalok" örömét.
Zserárd,Miféle név ez?
2013. júl. 25. 13:01
1/9 Vadkan01 válasza:
Gyorsan megkapta a büntetését.
2/9 anonim válasza:
Zserárd miféle név? Ugyanolyan mint a fajtájának a többi neve (Brájen,Eszmeralda, Lakatos Brúszvilisz, Kolompár Nintendó)...
Azt sajnálom, nem egy tehervonat ment át rajta vagy ötven kocsival.
3/9 anonim válasza:
Pedig szegény csak el akarta tenni biztonságos helyre a biciklit, nehogy ellopja valaki!
De látjátok... Egy cigány már az utcán sem mehet végig úgy a fehér lakta környékeken, hogy meg ne támadják!
(igen, csak ironizáltam;) )
4/9 anonim válasza:
Hát ezek a Nyíregyi buszok... :D
5/9 anonim válasza:
Nem a busz a rasszista, hanem a kérdező, aki látatlanban feltételezi, hogy cigány az elkövető.
6/9 anonim válasza:
"Nem a busz a rasszista, hanem a kérdező, aki látatlanban feltételezi, hogy cigány az elkövető." - Á dehogy! Biztosan nem cigány, hiszen a Zserárd inkább francia név. :D
7/9 anonim válasza:
Arany drága bogaram! Ki állította, hogy biztosan nem cigány? Egy névből és abból, hogy lopott, azt feltételezni, hogy cigány, viszont per definitionem rasszizmus. Pont.
8/9 anonim válasza:
Én környékbeli vagyok és igen cigány az elkövető. Már több száz biciklit ellopott a környékről. Elég rossz hogy csak így sikerült "elkapni" őt a rendőröknek.
9/9 anonim válasza:
na, látjátok, hogy cigány... ennyit az ultra nagy rasszizmusról és a gonosz magyar előítéletekről, csak igazunk lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!